R5 5600 işlemci ve stock fan var. Discord, Wallpaper Engine falan kullanırken 60 derece civarı, oyunlarda 85 yükleme ekranında 90 oluyor. Normal mi bu değerler?
R5 5600 işlemci ve stock fan var. Discord, Wallpaper Engine falan kullanırken 60 derece civarı, oyunlarda 85 yükleme ekranında 90 oluyor. Normal mi bu değerler?
Bence termal macunu yenile.
Macunun eski ise değiş PBO kontrol et ayrıca baktın rahatsız oluyorsun fan eğrisini manuel yukarı kaldır bir miktar tutucaktır. En yakın zamanda 4 bakır borulu bir şeyler almaya çalış.
Stock fan ve CPB acik ise normaldir. Istedigin kadar macun degis. Azalmiyor derece. Zamaninda R5 3600 ile 96 dereceleri gordum.
Termal macunu 1-2 ay önce kendim yeniledim.
Önerdiğiniz bir soğtucu var mı?
Bütçen çok yoksa.
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined Se Tl-C12C 4 X 6Mm Isı Borulu Amd Uyumlu Hava Soğutucu
Thermalright Assassin X 120 Refined Se Tl-C12C 4 X 6Mm Isı Borulu Amd Uyumlu Hava Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Varsa.
![]()
ThermalRight Peerless Assassin 120 TL-C12 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
ThermalRight Peerless Assassin 120 TL-C12 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.