Anakart modelin nedir?Merhaba. Sistemim Ryzen 5 5600, ekran kartim RX6700, RAM 16 GB sistemim var. İslemcime overclock yapmayi dusunuyorum fakat hiç bilgim yok. Bana detayli bir sekilde anlatabilecek bir arkadasimiz var midir?
tuf gaming b450m-plus iiAnakart modelin nedir?
Ben bir kac biyerden gordugum kadariyla yapiyorlar ve cok memnunlar ama terimleri anlamadigim icin yapamadimR5 5600e OC yapılmıyor diye biliyorum. 5600X olması lazım OC için.
Ekran goruntusu atabilirmisin bana ona gore ayar yapim bendeBen kullanıyorum Ryzen Master üzerinden Control mode Manuel şeklinde yapıyorum oradan istedim MHz değerini seçiyorum. Curve Optimizer modeyi de all cores yapıyorum. 4.6GHz yani 5600X değerine çıkartıyorum Wraith Prism soğutucu ile sorun yaşamıyorum.
Ben birkaç bir yerden gordugum kadariyla yapiyorlar ve cok memnunlar ama terimleri anlamadigim icin yapamadim.
Ekran goruntusu atabilir misin bana ona gore ayar yapim bende.
Suanda yapay zekadan destek alarak 4600 e cektim voltaj 1.3 civari 75 derece sicaklik aliyorum aid64 10 dakikasindaKral yetersiz PSU'dan dolayı şu an stock kullanıyorum ama yapacağın ayarları sana atayım kendi kendine otomatik ayarlıyor soğutman yeterliyse manuele çekip yükselt sen.
Eki Görüntüle 2507720
Şu anda yapay zekadan destek alarak 4600'e cektim voltaj 1.3 civari 75 derece sicaklik aliyorum aid64 10 dakikasinda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.