Merhaba. Sistemim Ryzen 5 5600, ekran kartim RX6700, RAM 16 GB sistemim var. İslemcime overclock yapmayi dusunuyorum fakat hiç bilgim yok. Bana detayli bir sekilde anlatabilecek bir arkadasimiz var midir?
Merhaba. Sistemim Ryzen 5 5600, ekran kartim RX6700, RAM 16 GB sistemim var. İslemcime overclock yapmayi dusunuyorum fakat hiç bilgim yok. Bana detayli bir sekilde anlatabilecek bir arkadasimiz var midir?
Ben kullanıyorum Ryzen Master üzerinden Control mode Manuel şeklinde yapıyorum oradan istedim MHz değerini seçiyorum. Curve Optimizer modeyi de all cores yapıyorum. 4.6GHz yani 5600X değerine çıkartıyorum Wraith Prism soğutucu ile sorun yaşamıyorum.
Ben kullanıyorum Ryzen Master üzerinden Control mode Manuel şeklinde yapıyorum oradan istedim MHz değerini seçiyorum. Curve Optimizer modeyi de all cores yapıyorum. 4.6GHz yani 5600X değerine çıkartıyorum Wraith Prism soğutucu ile sorun yaşamıyorum.
Kral yetersiz PSU'dan dolayı şu an stock kullanıyorum ama yapacağın ayarları sana atayım kendi kendine otomatik ayarlıyor soğutman yeterliyse manuele çekip yükselt sen.
Kral yetersiz PSU'dan dolayı şu an stock kullanıyorum ama yapacağın ayarları sana atayım kendi kendine otomatik ayarlıyor soğutman yeterliyse manuele çekip yükselt sen. Eki Görüntüle 2507720
Arkadaşlar yapay zeka yardimiyla bu ayarlari yaptim cinebenc testi 11700 uzeri Single 1520 sicaklik multi Core 83 gecmedi sizce ayarlar nasıl eksigim var mı yardimci olursaniz cok sevinirim