R5 5600'e nasıl overclock yapılır?

Hocam PSU Update ettim geldim . Soğutucunuz neydi ve şu anda hangi ayardasınız stabilitesi nasıl?
Suanda bir onceki gonderideki mesajlardaki gorseldeki ayarlardayim 4600 sabit 1.28 volt sicaklik max 81 cine test 1719

PBO yapman yeterli olacaktır kankam, aynısını ben kullanıyorum. Forum üzerinde PBO olarak konu vardı.
Valla ne var ne yok yaptim 4600 e cikardim hayirlisi

Suanda bir onceki gonderideki mesajlardaki gorseldeki ayarlardayim 4600 sabit 1.28 volt sicaklik max 81 cine test 1719

Valla ne var ne yok yaptim 4600 e cikardim hayirlisi
Soğutucu olarak ne vardı hocam?

PBO yapman yeterli olacaktır kankam, aynısını ben kullanıyorum. Forum üzerinde PBO olarak konu vardı.

Nereden açıyorum onu en son 4.7 GHz yaptım voltajdan dolayı hata aldım BIOS'um sıfır şu an B550M Aorus Elite

Soğutucu olarak ne vardı hocam?

Nereden açıyorum onu en son 4.7 GHz yaptım voltajdan dolayı hata aldım BIOS'um sıfır şu an B550M Aorus Elite
Sogutucu olarak 240 mm sivi sogutma var 4.6 stabil ayar icin 1.3 volt 4.6 mhz oldukta stabil calisiyor birde guc seceneklerinden nihai performansa alin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…