AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.123 Çözümler 82 Yer Başkent 10 Nisan 2025 #11 Bence civataları biraz daha sıkmayı dene.
B BeratDarex1 Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #12 AceTeq dedi: Bence civataları biraz daha sıkmayı dene. Genişletmek için tıkla... Çıkardım bir daha yaptım kurulumu hala aynı acaba sorun stok fan yetersizliği mi? BeratDarex1 dedi: Çıkardım bir daha yaptım kurulumu hala aynı acaba sorun stok fan yetersizliği mi? Genişletmek için tıkla... bir anda 40 dayken boşta youtube vs açınca 50 52 oluyor sonra iniyor
AceTeq dedi: Bence civataları biraz daha sıkmayı dene. Genişletmek için tıkla... Çıkardım bir daha yaptım kurulumu hala aynı acaba sorun stok fan yetersizliği mi? BeratDarex1 dedi: Çıkardım bir daha yaptım kurulumu hala aynı acaba sorun stok fan yetersizliği mi? Genişletmek için tıkla... bir anda 40 dayken boşta youtube vs açınca 50 52 oluyor sonra iniyor
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.123 Çözümler 82 Yer Başkent 11 Nisan 2025 #13 Stok fan ise normal bu tür fırlamalar. Daha önce yeterince dikkat etmemiş olabilirsin.