R5 5600G alınır mı?

Triforcce

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kullandığım GPU RX 570 maalesef AC Valhalla oynarken bozuldu. Yeni bir ekran kartı almak yerine Series S almak istedim, bu sefer geç kaldım fiyat çok arttı. Bende oyunları en azından ucundan oynatacak bir GPU arayışına girdim ve 5600G mantıklı geldi. Sizce bekleyip yeni ekran kartı almak mı, APU almak mı yoksa Series S almak mı? Bunlar dışında GeForce NOW'da kullandım 3 aylık paket üzerinden. Monitörüm eski model olmasından sanırım oyunları blurlu gibi oynatıyordu görüntü kötüydü yani.
Şuan GPU hariç sistem şu şekilde
R5 1600
2X8 GB XPG RAM
Gıgabyte B450m
fsp hyper 700

Son düzenleme:
Hangi oyunlari oynayacagina bagli. Agirlikli olarak hikaye modu oynayacaksan bence alma ama Online oyunlarla ekran karti fiyati dusene kadar idare etmek için dusunuyorsan alabilirsin. Ben olsam ikinci el kasa toplardim ekran kartini idareten GTX 750 Ti R9 serisi ya da 1050 bakardim malum islemcinin 0 fiyayi 4000TL ustune kasa PSU ve diger parcalar da gelince fiyat bayağı bir artacak. Ben olsam, hazir Ryzen 5 3600'lu sistemi 3700TL civarina bulmustum gecen kalan butcenizle de idareten bir ekran karti alip oyunlari ucundan oynayabilirsiniz.

Hangi oyunlari oynayacagina bagli. Agirlikli olarak hikaye modu oynayacaksan bence alma ama Online oyunlarla ekran karti fiyati dusene kadar idare etmek için dusunuyorsan alabilirsin. Ben olsam ikinci el kasa toplardim ekran kartini idareten GTX 750 Ti R9 serisi ya da 1050 bakardim malum islemcinin 0 fiyayi 4000TL ustune kasa PSU ve diger parcalar da gelince fiyat bayağı bir artacak. Ben olsam, hazir Ryzen 5 3600'lu sistemi 3700TL civarina bulmustum gecen kalan butcenizle de idareten bir ekran karti alip oyunlari ucundan oynayabilirsiniz.

Konuya halihazırda sistemim olduğunu şimdi ekledim. İkinci el ekran kartı alın diyorsunuz anladım kadarıyla RX 570 de çok pahalı geliyor sıfırını 850 liraya almıştım :(

Konuya halihazırda sistemim olduğunu şimdi ekledim. İkinci el ekran kartı alın diyorsunuz anladım kadarıyla RX 570 de çok pahalı geliyor sıfırını 850 liraya almıştım :(

Evet maalesef cok pahali su aralar. Sistemin halihazirda var ona sadece ekran karti alman isini gorucektir onerilen modellere bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı