Konuya halihazırda sistemim olduğunu şimdi ekledim. İkinci el ekran kartı alın diyorsunuz anladım kadarıyla RX 570 de çok pahalı geliyor sıfırını 850 liraya almıştım
RX 570 olmazsa 1050 Ti veya 1650'ye bakın. Bende alacaktım hatta forumdan bulmuştum ama alamadım. Şu sıralar fiyatlar çok arttı yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Yorumlar için teşekkürler yorumlar genel olarak ikinci el GPU almam yönünde. Buraya yazarak iyi etmişim. İşlemci hala sepetimde duruyor sormasam almıştım belki de. İkinci el ekran kartı bakmaya başlasam iyi olacak gibi. Konu kapanabilir.
ne alıyorsanız biran önce almanızı tavsiye ediyorum şahsen bende 5600g sipariş ettim aaa oyunlar oynamadığım için 2600x işlemciden 5600g ye geçiş yapıcam, Bu durum sadece grafik gücü değil aynı zamanda işlemci gücüde gayet tatminkar olacaktır.