R5 5600G, GTX 1070 ile nasıl olur?

LGA 1700 soket anakartlar benim için çok pahalı şuan. Bütçem anakart için en fazla 650 750 TL.
Arkadaşlar bu arada işlemciyi keyfi olarak değiştirmiyorum ihtiyaçtan değiştiriyorum.

Dostum yazdığımı okumadın sanırım 5600X'e bütçem yetmiyor.
Gerek yok o zaman, kalsın 7700K. Neresi yetmiyor bu işlemcinin?

Yetmemesiyle ilgili bir problem yok. İşlemci çok fazla ısınıp bilgisayar kapanıyor bu yüzden değiştireceğim. Isınmamasının da önüne geçemiyorum her şeyi denedim.

MSI Afterburner'la kontrol ettiniz mi? İşlemci ısısında anakart soğtması, kasanın hava akışı önemlidir. Soğutucu için SE 224XT alabilirsiniz.

Yetmemesiyle ilgili bir problem yok. İşlemci çok fazla ısınıp bilgisayar kapanıyor bu yüzden değiştireceğim. Isınmamasının da önüne geçemiyorum her şeyi denedim.

Bu ikisini de alabilirsin ikinci el 5600X almak istemiyorsan:

Bu ikisini de alabilirsin ikinci el 5600X almak istemiyorsan:
11400F performansı nasıl sizce?

MSI Afterburner'la kontrol ettiniz mi? İşlemci ısısında anakart soğtması, kasanın hava akışı önemlidir. Soğutucu için SE 224XT alabilirsiniz.
Dostum kontrol ettim. Bilgisayar açılır açılmaz işlemci sabit 60 derece oluyor, yük altında ise hemen 100 derece olup PC kapanıyor. Undervoltage bile denedim ama nafile. Bu arada hali hazırda sıvı soğutma bir soğutucum var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı