R5 5600G için termal macun önerisi

65W TDP olmasına rağmen stok fan olan Wraith Stealth ile 50 C 60 C üstünü görmedim. Zaten ilerleyen dönemler de sıvı soğutmaya geçip overclock yapmayı düşünüyorum. Belirttiğiniz işlemcide TDP düşük olması ve overclock edememiniz güzel bir fanla sizlere sorun oluşturmaz. Ben Ryzen Master vb. programlarla 2 haftadır sıcaklığımı takip ediyorum. Belirttiğim değerleri geçmedi. Sizlere de bu olayı öneririm. Sorun fark ettiğiniz durum da gerekli mudahaleleri yapabilirsiniz.

65W TDP olmasına rağmen stok fan olan Wraith Stealth ile 50 C 60 C üstünü görmedim. Zaten ilerleyen dönemler de sıvı soğutmaya geçip overclock yapmayı düşünüyorum. Belirttiğiniz işlemcide TDP düşük olması ve overclock edememiniz güzel bir fanla sizlere sorun oluşturmaz. Ben Ryzen Master vb. programlarla 2 haftadır sıcaklığımı takip ediyorum. Belirttiğim değerleri geçmedi. Sizlere de bu olayı öneririm. Sorun fark ettiğiniz durum da gerekli mudahaleleri yapabilirsiniz.
Hocam merhaba, sistemi yeni kurdum power verdigimde sorunsuz calisti fakat ekran gelmedi. Sizlerde de ayni durum oldu mu karsilastiniz mi boyle bir durumla.
İyi aksamlar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı