B Batumutlu Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #1 ASUS 3060 TUF serisi ekran kartı aldım. 5600G ile çalıştıracağım darboğaz olur mu fazla? Sorun çıkartır mı? (1080P de kullanacağım.)
ASUS 3060 TUF serisi ekran kartı aldım. 5600G ile çalıştıracağım darboğaz olur mu fazla? Sorun çıkartır mı? (1080P de kullanacağım.)
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #2 Batumutlu dedi: ASUS 3060 TUF serisi ekran kartı aldım. 5600G ile çalıştıracağım darboğaz olur mu fazla? Sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Darboğaz olmaz.
Batumutlu dedi: ASUS 3060 TUF serisi ekran kartı aldım. 5600G ile çalıştıracağım darboğaz olur mu fazla? Sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Darboğaz olmaz.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 7 Haziran 2023 #3 Batumutlu dedi: ASUS 3060 TUF serisi ekran kartı aldım. 5600G ile çalıştıracağım darboğaz olur mu fazla? Sorun çıkartır mı? (1080P de kullanacağım.) Genişletmek için tıkla... Şimdilik idare edebilirsiniz fakat şuan ki işlemcinizi satıp 5600'e geçmenizi öneririm.
Batumutlu dedi: ASUS 3060 TUF serisi ekran kartı aldım. 5600G ile çalıştıracağım darboğaz olur mu fazla? Sorun çıkartır mı? (1080P de kullanacağım.) Genişletmek için tıkla... Şimdilik idare edebilirsiniz fakat şuan ki işlemcinizi satıp 5600'e geçmenizi öneririm.
B Batumutlu Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #4 Batumutlu dedi: ASUS 3060 TUF serisi ekran kartı aldım. 5600G ile çalıştıracağım darboğaz olur mu fazla? Sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... 1080p oyun oynayacağım. Cuteaa dedi: Şimdilik idare edebilirsiniz fakat şu anki işlemcinizi satıp 5600'e geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... APU kullanıyordum onun için 5600G tercih etmiştim şu an bütçem yetmiyor beni götürür mü bir süre? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2023
Batumutlu dedi: ASUS 3060 TUF serisi ekran kartı aldım. 5600G ile çalıştıracağım darboğaz olur mu fazla? Sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... 1080p oyun oynayacağım. Cuteaa dedi: Şimdilik idare edebilirsiniz fakat şu anki işlemcinizi satıp 5600'e geçmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... APU kullanıyordum onun için 5600G tercih etmiştim şu an bütçem yetmiyor beni götürür mü bir süre?
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 7 Haziran 2023 #5 Batumutlu dedi: 1080p oyun oynayacağım. APU kullanıyordum onun için 5600G tercih etmiştim şu an bütçem yetmiyor beni götürür mü bir süre? Genişletmek için tıkla... Evet idare eder.
Batumutlu dedi: 1080p oyun oynayacağım. APU kullanıyordum onun için 5600G tercih etmiştim şu an bütçem yetmiyor beni götürür mü bir süre? Genişletmek için tıkla... Evet idare eder.
B Batumutlu Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #6 M_R_X dedi: Darboğaz olmaz. Genişletmek için tıkla... ekran kartını kullanmadan yapmam gereken şeyler hakkında da bilgi verebilir misin hocam ? Cuteaa dedi: Evet idare eder. Genişletmek için tıkla... hocam sana da soriyim ekran kartını kullanmadan yapmam gereken bişi var mı daha önce takılmadı hiç sisteme bir kart.
M_R_X dedi: Darboğaz olmaz. Genişletmek için tıkla... ekran kartını kullanmadan yapmam gereken şeyler hakkında da bilgi verebilir misin hocam ? Cuteaa dedi: Evet idare eder. Genişletmek için tıkla... hocam sana da soriyim ekran kartını kullanmadan yapmam gereken bişi var mı daha önce takılmadı hiç sisteme bir kart.
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #7 Batumutlu dedi: Ekran kartını kullanmadan yapmam gereken şeyler hakkında da bilgi verebilir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını taktıktan sonra driverları güncelleyin yeterli olur.
Batumutlu dedi: Ekran kartını kullanmadan yapmam gereken şeyler hakkında da bilgi verebilir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını taktıktan sonra driverları güncelleyin yeterli olur.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 7 Haziran 2023 #8 Batumutlu dedi: ekran kartını kullanmadan yapmam gereken şeyler hakkında da bilgi verebilir misin hocam ? hocam sana da soriyim ekran kartını kullanmadan yapmam gereken bişi var mı daha önce takılmadı hiç sisteme bir kart. Genişletmek için tıkla... DDU ile ile tüm sürücülerinizi silin öyle takın ekran kartını ki herhangi bir sürücü sorunu yaşamayın.
Batumutlu dedi: ekran kartını kullanmadan yapmam gereken şeyler hakkında da bilgi verebilir misin hocam ? hocam sana da soriyim ekran kartını kullanmadan yapmam gereken bişi var mı daha önce takılmadı hiç sisteme bir kart. Genişletmek için tıkla... DDU ile ile tüm sürücülerinizi silin öyle takın ekran kartını ki herhangi bir sürücü sorunu yaşamayın.
B Batumutlu Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #9 Cuteaa dedi: DDU ile ile tüm sürücülerinizi silin öyle takın ekran kartını ki herhangi bir sürücü sorunu yaşamayın. Genişletmek için tıkla... Cuteaa dedi: DDU ile ile tüm sürücülerinizi silin öyle takın ekran kartını ki herhangi bir sürücü sorunu yaşamayın. Genişletmek için tıkla... hocam sürücüleri sil derken veri kaybı oluyor mu ? ona göre yedeklememi yapayım. Cuteaa dedi: DDU ile ile tüm sürücülerinizi silin öyle takın ekran kartını ki herhangi bir sürücü sorunu yaşamayın. Genişletmek için tıkla... hocam bide ekran kartını taktığımda direk görüntü gelir mi driverları kurmadan ?
Cuteaa dedi: DDU ile ile tüm sürücülerinizi silin öyle takın ekran kartını ki herhangi bir sürücü sorunu yaşamayın. Genişletmek için tıkla... Cuteaa dedi: DDU ile ile tüm sürücülerinizi silin öyle takın ekran kartını ki herhangi bir sürücü sorunu yaşamayın. Genişletmek için tıkla... hocam sürücüleri sil derken veri kaybı oluyor mu ? ona göre yedeklememi yapayım. Cuteaa dedi: DDU ile ile tüm sürücülerinizi silin öyle takın ekran kartını ki herhangi bir sürücü sorunu yaşamayın. Genişletmek için tıkla... hocam bide ekran kartını taktığımda direk görüntü gelir mi driverları kurmadan ?
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 7 Haziran 2023 #10 Batumutlu dedi: hocam sürücüleri sil derken veri kaybı oluyor mu ? ona göre yedeklememi yapayım. hocam bide ekran kartını taktığımda direk görüntü gelir mi driverları kurmadan ? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir veri kaybı olmayacak, ekran kartı sürücülerini silecek sadece.
Batumutlu dedi: hocam sürücüleri sil derken veri kaybı oluyor mu ? ona göre yedeklememi yapayım. hocam bide ekran kartını taktığımda direk görüntü gelir mi driverları kurmadan ? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir veri kaybı olmayacak, ekran kartı sürücülerini silecek sadece.