Selamın aleyküm arkadaşlar ailemden ayrı yaşıyorum ve babam küçük kardeşime internet kafeden bilgisayar toplatmış. Bana niye sormamiş bilmiyorum ama toplattığı bilgisayar o kadar rezalet ki. Ekran kartı RAM ve PSU Izoly diye bir şey efsane bir şekilde darboğaz var. Ryzen 5600G RX 550 takmış ekran kartı işlemci hızına yetisemiyor. Ve arada FPS 1 oluyor. Hangi ekran kartı ile değiştirmeyi size sormak istedim. Elimde 6 aylık Palit 1650 var fakat yetmeyecegini düşünüyorum.
Selamünaleyküm arkadaşlar ailemden ayrı yaşıyorum ve babam küçük kardeşime internet kafeden bilgisayar toplatmış. Bana niye sormamiş bilmiyorum ama toplattığı bilgisayar o kadar rezalet ki. Ekran kartı RAM ve PSU Izoly diye bir şey efsane bir şekilde darboğaz var. Ryzen 5600G RX 550 takmış ekran kartı işlemci hızına yetisemiyor. Ve arada FPS 1 oluyor. Hangi ekran kartı ile değiştirmeyi size sormak istedim. Elimde 6 aylık Palit 1650 var fakat yetmeyecegini düşünüyorum.
Çalışır fakat psu izoly ise güven vermez hocam. Eğer bütçeniz artmıyorsa ikinci ele yönlenebilirsiniz hem ekran kartı hem psu alabilirsiniz aynı fiyata.