RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #1 Merhaba. Bu konuyu kendim için değil arkadaşım için açıyorum. R5 5600G içinden çıkan dahili GPU ile RDR 2 oynanabilir mi? Orta ayarlarda da olsa akıcı performans alabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2021
Merhaba. Bu konuyu kendim için değil arkadaşım için açıyorum. R5 5600G içinden çıkan dahili GPU ile RDR 2 oynanabilir mi? Orta ayarlarda da olsa akıcı performans alabilir mi?
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam bu ayarlarda bile zor oynuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam bu ayarlarda bile zor oynuyor.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #3 unknown11212 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam bu ayarlarda bile zor oynuyor. Genişletmek için tıkla... Vasatın üstü teşekkürler.
unknown11212 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam bu ayarlarda bile zor oynuyor. Genişletmek için tıkla... Vasatın üstü teşekkürler.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Kasım 2021 #4 Aşırı düşük FPS alırsınız.