R5 5600G işlemci alınır mı?

YameteKudasai

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 2 ayda PC toplamak istiyorum. İlk ay işlemci ile Dark Diamond Pro mesh kasa alacağım. 2. ay anakart olarak Gigabyte B550M-DS3h AMD AM4 DDR4 mATX alacağım. SSD Samsung 500GB M.2 ram olarak da XPG hunter 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 alacağım. Bunlara göre Ryzen 5 5600G işlemci alınır mı?

Ekran kartı alacaksan R5 5600G almanı önermem.
Ama ekran kartı almayacaksan iyi bir işlemci.
Alınabilir yani.

Ekran kartı dahili ise ramleri 3600mhz çıkarırsan 5600G iyi olur diye düşünüyorum ekran kartı var ise de ramleri degistirmeden de 5600G yerine tray islemcileri tercih edebilirsin.

Ekran kartı alacaksan R5 5600G almanı önermem.
Ama ekran kartı almayacaksan iyi bir işlemci.
Alınabilir yani.

Ekran kartını 3 4 ay sonra monitörümü vs her şeyim tamamlandıktan sonra para biriktirip alacağım.

Ekran kartı dahili ise RAM'leri 3600MHz çıkarırsan 5600G iyi olur diye düşünüyorum ekran kartı var ise de RAM'leri degistirmeden de 5600G yerine tray islemcileri tercih edebilirsin.

Benim hiçbir şeyim yok bu alacaklarımı toplam 2 ayda almaya çalışacağım. Ayrıca bana Max 1000 TL tutacak dediğin türden 2x8 RAM önerir misin?

Ekran kartı dahili ise RAM'leri 3600MHz çıkarırsan 5600G iyi olur diye düşünüyorum ekran kartı var ise de RAM'leri degistirmeden de 5600G yerine tray islemcileri tercih edebilirsin.

Benim hiçbir şeyim yok bu alacaklarımı toplam 2 ayda almaya çalışacağım. Ayrıca bana Max 1000 TL tutacak dediğin türden 2x8 RAM önerir misin?

Ekran kartını 3 4 ay sonra monitörümü vs her şeyim tamamlandıktan sonra para biriktirip alacağım.

O zaman ekran kartı alana kadar kullanırsın.
Sonra seni birkaç ay idare eder ancak R5 5600 ya da 5600X ile daha iyi performans alırsın diye dedim.

Evet iyi ama daha çok APU sistemlerde kullanılıyor.
Ne yapmalıyım? Fiyatı 4k dye alacağım benim için fiyatı iyi

O zaman ekran kartı alana kadar kullanırsın.
Sonra seni birkaç ay idare eder ancak R5 5600 ya da 5600X ile daha iyi performans alırsın diye dedim.

5600X fiyatı artmış yine söveceğim sövemiyorum 4200dü 4300 olmuş gel de sövme 3 4 gün içinde sürekli zam geliyor ve ben artık aşırı geriliyorum.

Ne yapmalıyım? Fiyatı 4K dye alacağım benim için fiyatı iyi.

5600X fiyatı artmış yine söveceğim sövemiyorum 4200dü 4300 olmuş gel de sövme 3 4 gün içinde sürekli zam geliyor ve ben artık aşırı geriliyorum.

Zam gelmeyen bir şey mi kaldı ki?

Ne yapmalıyım? Fiyatı 4k dye alacağım benim için fiyatı iyi

Benim bu ay masrafım en fazla 5000 5100 olmalı bu ay zaten işlemci ve kasa alacaktım alacağmın ikisine de zam gelmiş. Max 5100 bütçemin olmasının sebebi zaten asgari
Bi kulağımızın arkası kaldı. Yakında ödeme yöntemlerimizi dğeiştireceğiz herhalde...

Bana Max 4100 bütçeli 3 4 ay sonrasında o işlemciye ekran kartı takabileceğim bir işlemci önerin var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı