Ryzen 5 5600G almanızı kesinlikle önermem. Apu sistem işlemcisi olduğundan hem ekran kartı hem işlemci görevi görmesi için tasarlanmış bir CPU. Yani güzel performans vereceğini sanmıyorum.
5600G'nin mimarisi zayıf ve dahili grafik birimine ihtiyacın olduğunu zannetmiyorum. Aynı fiyata hatta daha ucuza düz 5600 bulabilirsin, daha güçlü bir işlemcidir.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
200 TL daha verin daha güçlüsünü alın. Ben kullanıyorum 5600G'yi. Kötü değil ama sisteminiz APU değilse ne gerek var?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
200 TL daha verin daha güçlüsünü alın. Ben kullanıyorum 5600G'yi. Kötü değil ama sisteminiz APU değilse ne gerek var?
Tray'in avantajı stok fanının bir işe yaramaması, o fiyat farkına da kule tipi soğutucu alınıp en azından makul sıcaklık ve performansta kullanılabilmesi.
Ama dediğin gibi satarken kutu olayı iyi oluyor, pinleri hassas malum.