E emenike Megapat Katılım 8 Aralık 2016 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #11 O siteler güvenilmez hesap yapıyor diye biliyorum. Doğru hesap yapan böyle nir site var mı ki?
Ken Ouchi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 2.182 Çözümler 11 3 Kasım 2023 #12 intel trash dedi: Arkadaşlar selam. Ryzen 5 5600G ile RX 7800 XT ekran kartını 2K monitörde kullanacağım. Darboğaz söz konusu olur mu? Olursa ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... 1440p de çok fazla sıkıntı olmaz olsa da dert değil darboğazı çok büyütüyorlar ama AAA oyunlarda Ultra ayarlarda sorun olmaz. emenike dedi: O siteler güvenilmez hesap yapıyor diye biliyorum. Doğru hesap yapan böyle nir site var mı ki? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5600G 5500 ayarında olduğu içi onu baz al neredeyse far yok cyberunkda 5600 bir tık iyi.
intel trash dedi: Arkadaşlar selam. Ryzen 5 5600G ile RX 7800 XT ekran kartını 2K monitörde kullanacağım. Darboğaz söz konusu olur mu? Olursa ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... 1440p de çok fazla sıkıntı olmaz olsa da dert değil darboğazı çok büyütüyorlar ama AAA oyunlarda Ultra ayarlarda sorun olmaz. emenike dedi: O siteler güvenilmez hesap yapıyor diye biliyorum. Doğru hesap yapan böyle nir site var mı ki? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5600G 5500 ayarında olduğu içi onu baz al neredeyse far yok cyberunkda 5600 bir tık iyi.
E emenike Megapat Katılım 8 Aralık 2016 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #13 Ken Ouchi dedi: 1440p de çok fazla sıkıntı olmaz olsa da dert değil darboğazı çok büyütüyorlar ama AAA oyunlarda Ultra ayarlarda sorun olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5600G 5500 ayarında olduğu içi onu baz al neredeyse far yok cyberunkda 5600 bir tık iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Ken Ouchi dedi: 1440p de çok fazla sıkıntı olmaz olsa da dert değil darboğazı çok büyütüyorlar ama AAA oyunlarda Ultra ayarlarda sorun olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5600G 5500 ayarında olduğu içi onu baz al neredeyse far yok cyberunkda 5600 bir tık iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #14 emenike dedi: O siteler güvenilmez hesap yapıyor diye biliyorum. Doğru hesap yapan böyle nir site var mı ki? Genişletmek için tıkla... Evet siteler yanlış, yeni oyunlarda grafikleri fulle darboğaz yaşamazsın.
emenike dedi: O siteler güvenilmez hesap yapıyor diye biliyorum. Doğru hesap yapan böyle nir site var mı ki? Genişletmek için tıkla... Evet siteler yanlış, yeni oyunlarda grafikleri fulle darboğaz yaşamazsın.