R5 5600G sıcaklık değerleri normal mi?

İşlemcinin yanında geliyor ayrı alırsanız ondan stok soğutucu deniyor, SSD olarak hangi modeli aldınız?

İşlemcinin yanında geliyor ayrı alırsanız ondan stok soğutucu deniyor, SSD olarak hangi modeli aldınız?
SSD şunu aldım hocam. Samsung 1TB 980 PRO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 7000MB / Yazma Hızı 5000MB)
Şuradan ürün göz gezdiriyordum şimdi gerek var mı hocam varsa lütfen 500 TL'ye kadar önerir misin buradan? Bu fiyat bandında işimi görür mü ürünler, yoksa arttırmam şart mı?

Hocam Vatan Bilgisayar dışında başka yerden sipariş etseniz olmaz mı ?

Macun değişimi ile gerek yok.

Evet aslında tutturdum ben de Vatan Bilgisayar diye.

Sinerji, İncehesap da olabilir hocam.

Hocam şu ürün Snowman X6 ya benziyor performansları fiyatlarına göre çok iyi 500TL bütçe ile alabileceğin en iyi soğutucudur.

Teşekkürler yardımlarınız için
Bu arada evde güzel bir laptop var güçlü sayılır. Lakin bunun da 5-6 yıldır macunu değişmedi ve biraz ısınıyor.

Bu Arctic MX-6'yı laptop'a da yapmalıyım artık değil mi? Not : Laptop'da oyun oynanmıyor hiç

Ayrıca teknobiyotik'de bunun 4 gr ve 2 gr versiyonu var. 2 gr 2 bilgisayar için de işimi görür mü yeterli mi? Yoksa 4 gr mı almalıyım?

2gr yeterlidir fakat zam gelmeden ben 4gr olanı alırdım. Bir de evet laptopun da değişmesi gerekiyordur.

2gr yeterlidir fakat zam gelmeden ben 4gr olanı alırdım. Bir de evet laptopun da değişmesi gerekiyordur.
Anladım hocam teşekkürler

Hocam aklıma bir soru takıldı, saçma olacak belki ama cevabını merak ediyorum. Bu macunu değiştireceğim inşallah ama şu geldi aklıma. Macunu değiştirdik ve üstüne bu soğutucuyu taktık diyelim işlemciye. Atıyorum 1 sene geçince Macunu yine de belirli aralıklarla değiştirmek mi lazım ekstra soğutucu olmasına rağmen?

Bu soğutucular hakkında hiç bilgim yok harbiden

Tabii isterse en iyi soğutucu olsun normalde 6 ayda bir değişilmesi en sağlıklısıdır. Fakat sıcaklık değerleri 6 ay sonunda hala iyise birkaç ay sonra değişilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…