Ferhat26 Zeptopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gezinirken bu sistemi buldum. Sizce bu sistem alınır mı? Ya da bu fiyat civarlarında hazır sistem öneriniz var mı? Toplama PC önermeyin. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
Masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gezinirken bu sistemi buldum. Sizce bu sistem alınır mı? Ya da bu fiyat civarlarında hazır sistem öneriniz var mı? Toplama PC önermeyin.
Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 1 Eylül 2022 #2 Ferhat26 dedi: Masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gezinirken bu sistemi buldum. Sizce bu sistem alınır mı? Ya da bu fiyat civarlarında hazır sistem öneriniz var mı? Toplama PC önermeyin. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem ilerleyen zamanlarda GTX 1660 Ti takar kullanirsinuz. Dosya Ekleri Screenshot_2022-09-01-22-06-16-546_com.android.chrome.jpg 63 KB · Görüntüleme: 44
Ferhat26 dedi: Masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gezinirken bu sistemi buldum. Sizce bu sistem alınır mı? Ya da bu fiyat civarlarında hazır sistem öneriniz var mı? Toplama PC önermeyin. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem ilerleyen zamanlarda GTX 1660 Ti takar kullanirsinuz.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 1 Eylül 2022 #3 Bütçe artıramayacaksanız 10.000 TL'nin altında ekran kartlı sistem zor.
Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 1 Eylül 2022 #4 Sol Anahtarı dedi: Bütçe artıramayacaksanız 10.000 TL'nin altında ekran kartlı sistem zor. Genişletmek için tıkla... Hocam ilerleyen zamanlarda takacağım ekran kartı şu an param bu kadar. Sol Anahtarı dedi: Bütçe artıramayacaksanız 10.000 TL'nin altında ekran kartlı sistem zor. Genişletmek için tıkla... Pardon başka konuya yazacaktım.
Sol Anahtarı dedi: Bütçe artıramayacaksanız 10.000 TL'nin altında ekran kartlı sistem zor. Genişletmek için tıkla... Hocam ilerleyen zamanlarda takacağım ekran kartı şu an param bu kadar. Sol Anahtarı dedi: Bütçe artıramayacaksanız 10.000 TL'nin altında ekran kartlı sistem zor. Genişletmek için tıkla... Pardon başka konuya yazacaktım.
Ferhat26 Zeptopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #5 Şimdilik APU olsa da olur ileride ekran kartı takarım.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #6 Arkadaşın dediği gibi hazır sistem istiyorsanız 10 bin TL den aşağısında ekran kartlı sistem yok. Olsa da sizin işinizi görmez.
Arkadaşın dediği gibi hazır sistem istiyorsanız 10 bin TL den aşağısında ekran kartlı sistem yok. Olsa da sizin işinizi görmez.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 1 Eylül 2022 #7 Ferhat26 dedi: Şimdilik APU olsa da olur ileride ekran kartı takarım. Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Alınabilir.
Ferhat26 dedi: Şimdilik APU olsa da olur ileride ekran kartı takarım. Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Alınabilir.
Ferhat26 Zeptopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #8 Ferhat26 dedi: Masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gezinirken bu sistemi buldum. Sizce bu sistem alınır mı? Ya da bu fiyat civarlarında hazır sistem öneriniz var mı? Toplama PC önermeyin. Genişletmek için tıkla... Sistem de anakart A320 kullanılmış diye kötüleyenler gördüm. Sıkıntı çıkarır mı gerçekten?
Ferhat26 dedi: Masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gezinirken bu sistemi buldum. Sizce bu sistem alınır mı? Ya da bu fiyat civarlarında hazır sistem öneriniz var mı? Toplama PC önermeyin. Genişletmek için tıkla... Sistem de anakart A320 kullanılmış diye kötüleyenler gördüm. Sıkıntı çıkarır mı gerçekten?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #9 Hocam bu bütçeye gayet uygun bir sistem. Ferhat26 dedi: Sistem de anakart A320 kullanılmış diye kötüleyenler gördüm. Sıkıntı çıkarır mı gerçekten? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 1 Eylül 2022
Hocam bu bütçeye gayet uygun bir sistem. Ferhat26 dedi: Sistem de anakart A320 kullanılmış diye kötüleyenler gördüm. Sıkıntı çıkarır mı gerçekten? Genişletmek için tıkla...
copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #10 @messinicocugu hocam müsaitseniz bakar mısınız?