Merhaba arkadaşlar, ben bir PC topladım, ilk defa bir sistem topluyorum. Bu parçalar birbirine uyumlu mudur?
(APU Sistem topladım biliyorum ekran kartı olmadığını.)
Dünyanın en iyi masaüstü işlemcilerinin emsalsiz hızı ile durdurulamaz olun. Yeni çıkan oyunları oynarken, yeni bir gökdelen tasarlarken ya da bilimsel verilerle uğraşırken AMD Ryzen™ 5000 Serisi…
XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB bellek, üstün performans ve çarpıcı RGB aydınlatmasını bir araya getirerek size sisteminiz için değerli bir yükseltme seçeneği sunuyor. 5000 MHz’ın üzerinde hızlar sunan…
AMD Ryzen™ 5 5600G # of CPU Cores 6 # of Threads 12 # of GPU Cores 7 Base Clock 3.9GHz Max Boost Clock Up to 4.4GHz Total L2 Cache 3MB Total L3 Cache 16MB Unlocked Yes CMOS...
APU sistem olduğu için yüksek MHz'li bir RAM almanı öneririm ve ayrıca kasa+PSU alırken 80+ sertifikasının orijinal olup olmadığını kontrol etseniz iyi olur ama bence hiç uğraşma güvenilir bir markanın kasa+PSU sunu almanı öneririm
APU sistem olduğu için yüksek MHz'li bir RAM almanı öneririm ve ayrıca kasa+PSU alırken 80+ sertifikasının orijinal olup olmadığını kontrol etseniz iyi olur ama bence hiç uğraşma güvenilir bir markanın kasa+PSU sunu almanı öneririm
Evet kasayı yanlış link atmışım ve ayrıca ben APU bir sistemde 3200MHz RAM'in yeterli olacağını sanmıyorum ve PSU cidden önemli bir arkadaşım yeni PC almasına rağmen yeni PSU almayıp eski dandik PSU ile devam etti ve bundan çok çekti bende takıntı kaldı PSU olarak her zaman en iyisi tercih ediyorum ama sizin tabiki kişisel kararınız.
AMD Ryzen™ 5 5600G # of CPU Cores 6 # of Threads 12 # of GPU Cores 7 Base Clock 3.9GHz Max Boost Clock Up to 4.4GHz Total L2 Cache 3MB Total L3 Cache 16MB Unlocked Yes CMOS...
Benim A520M H'yi tercih etmemin sebebi Bios Flashback özelliğinin olmasıydı bazı anakartlarda bios update yapmadan açılmama gibi hatalar gördüm sizce o hata ile karşılaşırmıyım?