R5 5600G sistem bileşenleri birbiriyle uyumlu mu?

Kyra2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bir PC topladım, ilk defa bir sistem topluyorum. Bu parçalar birbirine uyumlu mudur?
(APU Sistem topladım biliyorum ekran kartı olmadığını.)

Son düzenleyen: Moderatör:

APU sistem olduğu için yüksek MHz'li bir RAM almanı öneririm ve ayrıca kasa+PSU alırken 80+ sertifikasının orijinal olup olmadığını kontrol etseniz iyi olur ama bence hiç uğraşma güvenilir bir markanın kasa+PSU sunu almanı öneririm

RAM:G.Skill Ripjaws V 16 GB (2x8) 4000 MHz DDR4 CL18 F4-4000C18D-16GVK Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Kasa:https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-corsair-carbide-spec-05-cc-9020129-eu-550-w-led-panel-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,458611878.html

İkisi de o kadar saçma ki.

Dediklerin daha da saçma. Hocam siz attıklarımı alın. Memnun kalacaksınız.

Bütçem 8 Bin TL

İkisi de o kadar saçma ki.

Dediklerin daha da saçma. Hocam siz attıklarımı alın. Memnun kalacaksınız.

Evet kasayı yanlış link atmışım ve ayrıca ben APU bir sistemde 3200MHz RAM'in yeterli olacağını sanmıyorum ve PSU cidden önemli bir arkadaşım yeni PC almasına rağmen yeni PSU almayıp eski dandik PSU ile devam etti ve bundan çok çekti bende takıntı kaldı PSU olarak her zaman en iyisi tercih ediyorum ama sizin tabiki kişisel kararınız.

Benim A520M H'yi tercih etmemin sebebi Bios Flashback özelliğinin olmasıydı bazı anakartlarda bios update yapmadan açılmama gibi hatalar gördüm sizce o hata ile karşılaşırmıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…