G groove Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ofis için şöyle bir sistem topladım ama çok tozlu bir ortam olduğu için kasa tercihinde kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum. Sistem. Ryzen 5 5600G. Corsair 3200 MHz 8x2 GB RAM. FSP 450W 80+ PSU. Gigabyte B450 mATX anakart.
Merhaba arkadaşlar. Ofis için şöyle bir sistem topladım ama çok tozlu bir ortam olduğu için kasa tercihinde kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum. Sistem. Ryzen 5 5600G. Corsair 3200 MHz 8x2 GB RAM. FSP 450W 80+ PSU. Gigabyte B450 mATX anakart.
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 8 Ocak 2023 #2 Phanteks Eclipse P300A Mesh Ön Panel Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh ön panel ile üst düzey soğutma, ATX anakart desteği, Temperli cam yan panel, 280mm'ye kadar radyatör desteği, www.qp.com.tr https://www.hepsiburada.com/deepcool-cg560-rgb-tempered-glass-rgb-usb-3-0-atx-mid-tower-siyah-kasa-pm-HBC00003BK8BA
Phanteks Eclipse P300A Mesh Ön Panel Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh ön panel ile üst düzey soğutma, ATX anakart desteği, Temperli cam yan panel, 280mm'ye kadar radyatör desteği, www.qp.com.tr https://www.hepsiburada.com/deepcool-cg560-rgb-tempered-glass-rgb-usb-3-0-atx-mid-tower-siyah-kasa-pm-HBC00003BK8BA
S sjland Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #3 hocam bunlara bakabilirsin MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile MAG FORGE 100R ITOPYA'da www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com POWER BOOST VK-P3301B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA POWER BOOST VK-P3301B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile VK-P3301B ITOPYA'da www.itopya.com
hocam bunlara bakabilirsin MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile MAG FORGE 100R ITOPYA'da www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com POWER BOOST VK-P3301B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA POWER BOOST VK-P3301B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile VK-P3301B ITOPYA'da www.itopya.com
G groove Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #4 Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama bunlar mesh panel olduğu için içi çok toz tutar diye düşündüm.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama bunlar mesh panel olduğu için içi çok toz tutar diye düşündüm.
S sjland Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #5 groove dedi: Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama bunlar mesh panel olduğu için içi çok toz tutar diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... NZXT'nin Elite modelleri mesh degil istersen onlara bir göz at.
groove dedi: Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama bunlar mesh panel olduğu için içi çok toz tutar diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... NZXT'nin Elite modelleri mesh degil istersen onlara bir göz at.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 9 Ocak 2023 #6 sjland dedi: hocam bunlara bakabilirsin MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile MAG FORGE 100R ITOPYA'da www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com POWER BOOST VK-P3301B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA POWER BOOST VK-P3301B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile VK-P3301B ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... İlki fiyatını hak etmiyor, üçüncüsü berbat (hem kasa hem güç kaynağı kötü). @groove bütçeniz nedir?
sjland dedi: hocam bunlara bakabilirsin MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile MAG FORGE 100R ITOPYA'da www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com POWER BOOST VK-P3301B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA POWER BOOST VK-P3301B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile VK-P3301B ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... İlki fiyatını hak etmiyor, üçüncüsü berbat (hem kasa hem güç kaynağı kötü). @groove bütçeniz nedir?