Çözüldü R5 5600G sistemde APU'ya monitör bağlanınca mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sesko02

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 Ti 16 gb Ram 1 hdd 1 tb 1 hdd 750 gb 1 ssd 1 tb cpu ryzen 5 5600G
RAM
8x2GB Corsair RAM
SSD veya HDD modeli
ADATA SX6000PNP
Ekran kartı
RTX 3060 OC ASUS
Anakart
ASUS PRİME B450M-K II
İşlemci
R5 5600G
Selamlar, daha yeni anakart ve kasa değiştirdim ve ikinci monitöre geçtim. İkinci monitörü APU'ya bağladım çünkü ekran kartımda ikinci HDMI bulunmadığından, ve iki defa mavi ekran yedim. İncelediğimde biri RAM, diğeri ise APU ekran kartı driveri ile alakalı gibi görünüyor. Yarın RAM testi yapıp APU driverini silip yeniden yükleyeceğim. Eğer sorun devam ederse size başvururum, mavi ekranlarım.

Özür dilerim moderatörler APU'ya monitör bağlayınca demiş APU'yu kapatmama rağmen 2 mavi ekran yedim açılırken bile mavi ekran veriyor diye kapatım iyi günler.

Son düzenleme:
Çözüm
BIOS sürümünüz 2021 yılına ait. :) güncelleyin.

Eki Görüntüle 2266262

Sorunu birkaç çözümle buldum XMP kapatım BIOS'u güncelledim sürücüleri silip yükledim RAM'lerin yerlerini değiştirdim hiç PC açılmıyordu o akşam BIOS pilini çıkarıp taktım sıfırladım BIOS'u ve TPM açtım sadece ve düzeldi.
BIOS sürümünüz 2021 yılına ait. :) Güncelleyin.

2024-07-28_07-24-58.png

BIOS sürümünüz 2021 yılına ait. :) güncelleyin.

Eki Görüntüle 2266262

Sorunu birkaç çözümle buldum XMP kapatım BIOS'u güncelledim sürücüleri silip yükledim RAM'lerin yerlerini değiştirdim hiç PC açılmıyordu o akşam BIOS pilini çıkarıp taktım sıfırladım BIOS'u ve TPM açtım sadece ve düzeldi.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı