C Captan.Max Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 842 Çözümler 9 Yer Turkey/İstanbul 10 Ocak 2024 #1 Merhaba, Dragon Center indiricektim ama hata veriyor. Bunu nasıl çözebiliriz? Hatayı yoksay diyorum ama işe yaramıyor.
Merhaba, Dragon Center indiricektim ama hata veriyor. Bunu nasıl çözebiliriz? Hatayı yoksay diyorum ama işe yaramıyor.
Çözüm C C Captan.Max 12 Ocak 2024 BlackShot dedi: Farklı bir lokasyona kurmayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Kurulum dosyasını tekrar indirdim ve sorun çözüldü.
BlackShot dedi: Farklı bir lokasyona kurmayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Kurulum dosyasını tekrar indirdim ve sorun çözüldü.
BlackShot Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 556 Çözümler 4 Yer Edirne 12 Ocak 2024 #2 Farklı bir lokasyona kurmayı deneyin hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
KS KS C Captan.Max Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 842 Çözümler 9 Yer Turkey/İstanbul 12 Ocak 2024 #3 BlackShot dedi: Farklı bir lokasyona kurmayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Kurulum dosyasını tekrar indirdim ve sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
BlackShot dedi: Farklı bir lokasyona kurmayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Kurulum dosyasını tekrar indirdim ve sorun çözüldü.