R5 5600G sistemde RDR 2 oynanır mı?

Rawexy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Anakart: B450M-A Pro Max
RAM: (8x2) 16 GB 3600 MHz
İşlemci: Ryzen 5 5600G

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki adam FSR ile birlikte 1080p'de 30 FPS sabit alıyor. Şimdi RDR 2 alıp 30 FPS oynarsam bana akıcı bir deneyim sunar mı?

Son düzenleme:
Bazı yerlerde çok kasabilir ama onun harici idare eder. Oyunun başları genel olarak aksiyonlu olmadığı için başlarda akmaz onun harici problem olacağını düşünmüyorum.

Grafikler Low'da 30 FPS zevk vermez bence tabii sadece hikaye için oynuyorsanız zevk alabilirsiniz ama grafiklerdeki detaylar düşük ayarda göze çok batıyor.

Oynanır ben 4650G ile oynuyorum arada en fazla 2-3 FPS var.
Ben 30-33 FPS alıyorum

Genelde bu videolar overcloxklanıpta çekiliyorlar ama en düşük ayarlarda ve sende overclock yaprsan oynatır.

Tek kişilik oyunlarda 30 FPS üstü oynamak akıcı deneyim sunar. Ufak kasmalar olur ama onlar idare edilebilir.

Ben 1050'li laptopta oynuyorsam sen rahat oynarsın.

Bazı yerlerde çok kasabilir ama onun harici idare eder. Oyunun başları genel olarak aksiyonlu olmadığı için başlarda akmaz onun harici problem olacağını düşünmüyorum.

Yani bazı yerlerde çok kasması beni rahatsız edecek kadar fazla olur mu? Yani oyunu oynayamayacak kadar droplar girmesi takılmalar vs.

Yani bazı yerlerde çok kasması beni rahatsız edecek kadar fazla olur mu? Yani oyunu oynayamayacak kadar droplar girmesi takılmalar vs.
Zannetmem olacağını. Ama FSR Quality modu bile bu oyuna olmamış. Çok problemi var (Kalite olarak).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…