R5 5600G sisteme 10 bin TL verilir mi?

Bütçe
10.000 TL
Anladım zaten elimde tam 20K yok hocam düşünmek amaçlı şu an ama 3050 sistwm o kadar kötü oluyor mu ki. Bir de bu atıyorum 4060ı falan 2.El almak kötü olur mu acaba?

4060'ı ucuza ve temize bulursan alabilirsin. İşlemci olarak 5600 koyarsın olur biter. Ama 10000'i aşman lazım 10000'e çünkü hiçbir sistem yok.

4060'ı ucuza ve temize bulursan alabilirsin. İşlemci olarak 5600 koyarsın olur biter. Ama 10000'i aşman lazım 10000'e çünkü hiçbir sistem yok.
Anladım, ben söyle birşey yapsam. Benim pcye dediginiz ekran kartı, işlemci ve bide psu alsam sıkıntı yaşatırmı? Hani anakart sıkıntı olur mu yada ramler sıkıntı çıkarır mı acabaa

Hocam bende neredeyse aynı bir sistem var eskiden çok rahat LoL ve Valorant oynuyordum 150-200FPS falan veriyordu, oyunlar güncellendikçe sistem yetersiz kalıyor şu an 90-100 FPS falan anca alıyorum siz düşünün...

Anladım, ben söyle bir şey yapsam. Benim PC'ye dediginiz ekran kartı, işlemci ve bir de PSU alsam sıkıntı yaşatır mı? Hani anakart sıkıntı olur mu ya da RAM'ler sıkıntı çıkarır mı acabaa

Anakart ve RAM'in nedir? Büyük ihtimalle bir sıkıntı çıkmaz. AM4 bir anakartin varsa bir sıkıntı çıkmaz. Psu olarak 600w veya 550w alabilirsin.

Anakart ve RAM'in nedir? Büyük ihtimalle bir sıkıntı çıkmaz. AM4 bir anakartin varsa bir sıkıntı çıkmaz. Psu olarak 600w veya 550w alabilirsin.
Şuanda köydeyim ve maalesef hatırlamıyorum Anakart sadece AsusTeK diye başlıyordu onu biliyorum rande 12Gb ama başka bilgilerini bilmiyorum hatta hiç bakmadım psu 600watt alsam yeter degilmi.

Hocam bende neredeyse aynı bir sistem var eskiden çok rahat LoL ve Valorant oynuyordum 150-200FPS falan veriyordu, oyunlar güncellendikçe sistem yetersiz kalıyor şu an 90-100 FPS falan anca alıyorum siz düşünün...
Anladım hocam teşekkürler.

13K ya falan bence 6600 5 5600 kendin topla.

550W veya 600W yeter hocam. Bütçen varsa 600W alabilirsin. Yoksa 550W

Tabii ki de olmaz. Ekran kartı şart. iGPU öyle oyunları kaldıramaz. 5 FPS açar. Bir de 6-8 yıl nedir hocam ya. 1 ay bile dayanmaz.
Bundaki iGPU sandığın kadar kötü değil. Eskiden bu işlemcilerle sistemler toplanıyordu. Birkaç yıl öncesine kadar yani. Sonrasında para biriktirince bir ekran kartı takabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…