Samsung 1TB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3300MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. SAMSUNG 1TB SSD kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.Satın Al.
Kingston 1TB FURY Renegade Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 7300MB / Yazma 6000MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Kingston 1TB FURY Renegade Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 7300MB / Yazma 6000MB) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kingston 1TB FURY Renegade Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 7300MB / Yazma 6000MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Kingston 1TB FURY Renegade Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 7300MB / Yazma 6000MB) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam teşekkür ederim. Bir şey daha danışacağım. Bu SDD'de okuma yazma 7000'lere bakmamıştım sistem kaldırmaz falan diye. Sizin önerdiğiniz ürüne benzer bir ürün daha var, şehirde stokta da var gözüküyor. Bu ürün hakkında da yorumunuzu alabilir miyim?
Hocam teşekkür ederim. Bir şey daha danışacağım. Bu SDD'de okuma yazma 7000'lere bakmamıştım sistem kaldırmaz falan diye. Sizin önerdiğiniz ürüne benzer bir ürün daha var, şehirde stokta da var gözüküyor. Bu ürün hakkında da yorumunuzu alabilir miyim?
Geçen gün maethril hocamın da yardımıyla konuda yazdığım, ASUS TUF Gaming B550-Plus AMD B550 soket AM4 Ryzen DDR4 4600MHz (OC) M.2 anakart. ürünü aldım hocam.
Biraz bakındım bu Anakart yeterliymiş galiba soğutmak için. Şimdi sizin tavsiyenize uyarak da alıyorum SSD'yi teşekkür ederim.