En ucuz Zoko Melody 4x12 CM Rainbow Fanlı Temperli Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Melody 4x12 CM Rainbow Fanlı Temperli Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.190,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool PK550D 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK550D 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Burası ₺10.400 ediyor. Monitör olarak da bu alınabilir:
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...
Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...
Birincisi belki AM4 farklı işlemciye geçebilir diye önerdim ikincisi emin olmamakla birlikte M.2 SSD için de PCI-e 4.0 hızında diye biliyorum. Şahsi fikrim B550M alınması yönündeydi bu sebepten ötürü.
Birincisi belki AM4 farklı işlemciye geçebilir diye önerdim ikincisi emin olmamakla birlikte M.2 SSD için de PCI-e 4.0 hızında diye biliyorum. Şahsi fikrim B550M alınması yönündeydi bu sebepten ötürü.
B550M-HDV'de M.2 slotu işlemciye bağlı, PCI-e 4.0 desteklemeyen işlemci ile Gen 4 hızı alamaz. Eğer ekran kartını sonradan eklemeyecekse 5600G alması da mantıklı değil. 5600 + B550M-HDV alınabilir ama 4 RAM slotu, RGB portları gibi özelliklerden feragat edilir.