Herkese iyi günler. Yeni AMD işlemciler çıkana ve oturana kadar bilgisayarsız kalmamak için PC toplamak istiyorum. 5600G ve B450M anakart için kasa ve PSU konusunda kararsız kaldım. Öyle şık bir sistem aramıyorum. Yenisini topladıktan sonra annemlere bırakacağım için RGB'li falan olmasına gerek yok. Bütçe olarak da mümkün olduğu kadar aşırıya kaçmak istemiyorum. Şu an linkini aşağıya bırakacağım Dark marka Micro ATX 300W PSU'lu bir kasa buldum. Fikrinizi almak isterim.
En ucuz Rush RCA131 Chopper Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Rush RCA131 Chopper Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 799,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 848,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Psu çok iyi değil alternatif olarak bakabilirsiniz.
En ucuz Rush RCA131 Chopper Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Rush RCA131 Chopper Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 799,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 848,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
PSU çok iyi değil alternatif olarak bakabilirsiniz.
Çok sağ olun. Kasanın özellikle fiyatını ve 6 fanlı gelmesini beğendim, ama dediğim gibi annemlere bırakacağım için RGB'yi çok önemli bulmuyorum. Belki kendime dizeceğim sistem için düşünebilirim, listeme aldım.
PSU olarak da mümkünse daha uygun fiyatlı olması için kasa ile birlikte gelmesini tercih ederim. Önerdiğiniz PSU'nun 400W olması ve %80 verim verebilmesi güzel. Her ne kadar işlemci 65W harcasa da 300W (özünde 240W) yeter mi diye endişelerim vardı ama ikisini toplayınca toplamda 1150 TL falan yapıyor. Aşırı bir durum olmadığı sürece ben en azından 1000 TL'yi geçmek istemiyorum. Kendi bulduğumla karşılaştırınca da taşınabilirliği en azından RGB'den ve 200 TL'den daha ağır basıyor.