efkan120 Femtopat Katılım 17 Mayıs 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #11 Vitis dedi: Kanka bayağı sallamışsın ama olsun. Masaüstüne sağ tık at görüntü ayarları ve grafiklere gel. Oradan CS dosyasını bul ve yüksek performansa çek ki Vega 7 yerine 4060ı kullansın. Genişletmek için tıkla... deneyelim bakalım keşke aynı fiyata 5600x alsaydım biraz benim de eşekligim ama testlerde bile 200fps alıyo millet Vitis dedi: Kanka bayağı sallamışsın ama olsun. Masaüstüne sağ tık at görüntü ayarları ve grafiklere gel. Oradan CS dosyasını bul ve yüksek performansa çek ki Vega 7 yerine 4060ı kullansın. Genişletmek için tıkla... zaten dediğin ayardaymış şimdi baktım
Vitis dedi: Kanka bayağı sallamışsın ama olsun. Masaüstüne sağ tık at görüntü ayarları ve grafiklere gel. Oradan CS dosyasını bul ve yüksek performansa çek ki Vega 7 yerine 4060ı kullansın. Genişletmek için tıkla... deneyelim bakalım keşke aynı fiyata 5600x alsaydım biraz benim de eşekligim ama testlerde bile 200fps alıyo millet Vitis dedi: Kanka bayağı sallamışsın ama olsun. Masaüstüne sağ tık at görüntü ayarları ve grafiklere gel. Oradan CS dosyasını bul ve yüksek performansa çek ki Vega 7 yerine 4060ı kullansın. Genişletmek için tıkla... zaten dediğin ayardaymış şimdi baktım