R5 5600G vs. 5600X hazır sistem

Olympusson907

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Ocak ayından sonra elimdeki RX570 ekran kartını satıp, üzerine de biraz daha ekleyip Ryzen 5 5600G, 16 GB RAM APU sistem almayı düşünüyorum. İlerleyen zamanda bütçem yettiğinde ekran kartı alıp R5 5600G ile kullanmayı düşünüyorum.
Bununla ilgili bazı sorularım var:
-R5 5600G APU ile PUBG Mobile (GameLoop ile) kasmadan oynayabilir miyim?
-R5 5600G ile 5600X arasında çok fazla performans farkı olduğunu yazan siteler gördüm. Bir ekran kartı aldığımda; R5 5600G, 5600X'e göre ne kadar az performans verir?

Ve gerçekten 5600X, G modeline göre almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekirdek performanslarına bakınca kağıt üzerinde çok fazla fark olmadığı görülüyor. Videolar sayesinde oyunlarda da pek bir performans farkı olmadığı anlaşılabiliyor. Yani aradaki fiyat farkı çok fazlaysa G alabilirsin ama azsa X al:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çekirdek performanslarına bakınca kağıt üzerinde çok fazla fark olmadığı görülüyor. Videolar sayesinde oyunlarda da pek bir performans farkı olmadığı anlaşılabiliyor. Yani aradaki fiyat farkı çok fazlaysa G alabilirsin ama azsa X al:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O halde sanırım 5600g alacağım bütçe yüzünden ekran kartsız kullanmam gerek. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı