K krst7 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #1 BIOS güncelleme yapmak istemiyorum. Güncellemeden devam edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2023
Çözüm BilgisayarUzmanım 9 Mayıs 2023 krst7 dedi: Gigabyte. Evet, Gigabyte hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olmaz tak çalıştır yapabilirsin.
krst7 dedi: Gigabyte. Evet, Gigabyte hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olmaz tak çalıştır yapabilirsin.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.211 Çözümler 86 9 Mayıs 2023 #2 Anakart hangi marka? Artı 0 Eksi
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 9 Mayıs 2023 #3 B450M 5000 nesil için BIOS Update şart diye biliyorum sanırım. Artı 0 Eksi
BilgisayarUzmanım Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 924 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #4 krst7 dedi: BIOS güncelleme yapmak istemiyorum. Güncellemeden devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gigabyte ise gerekli değil kendim kullanıyorum F1 sürümü ama F2a çıktı istersen güncellersin. Artı 0 Eksi
krst7 dedi: BIOS güncelleme yapmak istemiyorum. Güncellemeden devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gigabyte ise gerekli değil kendim kullanıyorum F1 sürümü ama F2a çıktı istersen güncellersin.
KS KS K krst7 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #5 BilgisayarUzmanım dedi: Gigabyte ise gerekli değil kendim kullanıyorum F1 sürümü ama F2a çıktı istersen güncellersin. Genişletmek için tıkla... Hououin Kyouma dedi: Anakart hangi marka? Genişletmek için tıkla... Gigabyte. BilgisayarUzmanım dedi: Gigabyte ise gerekli değil kendim kullanıyorum F1 sürümü ama F2a çıktı istersen güncellersin. Genişletmek için tıkla... Evet, Gigabyte hocam. Artı 0 Eksi
BilgisayarUzmanım dedi: Gigabyte ise gerekli değil kendim kullanıyorum F1 sürümü ama F2a çıktı istersen güncellersin. Genişletmek için tıkla... Hououin Kyouma dedi: Anakart hangi marka? Genişletmek için tıkla... Gigabyte. BilgisayarUzmanım dedi: Gigabyte ise gerekli değil kendim kullanıyorum F1 sürümü ama F2a çıktı istersen güncellersin. Genişletmek için tıkla... Evet, Gigabyte hocam.
BilgisayarUzmanım Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 924 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #6 krst7 dedi: Gigabyte. Evet, Gigabyte hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olmaz tak çalıştır yapabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
krst7 dedi: Gigabyte. Evet, Gigabyte hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olmaz tak çalıştır yapabilirsin.
KS KS K krst7 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #7 BilgisayarUzmanım dedi: O zaman sıkıntı olmaz tak çalıştır yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
BilgisayarUzmanım dedi: O zaman sıkıntı olmaz tak çalıştır yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
BilgisayarUzmanım Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 924 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #8 krst7 dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim çozüldü olarak işaretlerseniz mutlu olurum Artı 0 Eksi
krst7 dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim çozüldü olarak işaretlerseniz mutlu olurum
KS KS K krst7 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #9 BilgisayarUzmanım dedi: Rica ederim çozüldü olarak işaretlerseniz mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Nasıl işaretliyoruz hocam? Artı 0 Eksi
BilgisayarUzmanım dedi: Rica ederim çozüldü olarak işaretlerseniz mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Nasıl işaretliyoruz hocam?
BilgisayarUzmanım Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 924 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #10 krst7 dedi: Nasıl işaretliyoruz hocam? Genişletmek için tıkla... Rapora basın, çözüm olarak işaretleyiniz. Artı 0 Eksi
krst7 dedi: Nasıl işaretliyoruz hocam? Genişletmek için tıkla... Rapora basın, çözüm olarak işaretleyiniz.