hp pavilion 15-ec2024ntNormal. Laptop olunca o sıcaklıklar normal. Modeli ne?
Bazıları yüksek yazmış ama.Oldukça normal. Yapmanız gereken tek şey oyun veya iş keyfini çıkarmanız.
O çekirdek hızlarına göre normal. Aklımız kalmasın. Ayrıca yaz ayındayız ısınması normal.hp pavilion 15-ec2024nt
Bazıları yüksek yazmış ama.
Tepe model laptoplar dahi 80-85 dereceleri çok çok rahat görmekte ki onların da 90 ve üstü gören modelleri bulunmakta. İçiniz rahat olsun. Peformansınız düşmüyorsa problem yok ve güvenli sıcaklıktadır cihaz.hp pavilion 15-ec2024nt
Bazıları yüksek yazmış ama.
Teşekkür ederim içimi ferahlattınızTepe model laptoplar dahi 80-85 dereceleri çok çok rahat görmekte ki onların da 90 ve üstü gören modelleri bulunmakta. İçiniz rahat olsun. Peformansınız düşmüyorsa problem yok ve güvenli sıcaklıktadır cihaz.
Çok teşekkürler.O çekirdek hızlarına göre normal. Aklımız kalmasın. Ayrıca yaz ayındayız ısınması normal.
Düşük wattlarda çalışıyor ondan olabilir miBen bunu anlamadim millet gaming laptop aliyor 90 derece oluyor ben ultrabook aldim oyun bilgisayari olmamasina ragmen 5 saat araliksiz valorant oynuyorum altinda sogutucu yok ve benim odam en arkada cok ama cok az isinma oluyor laptopda.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.