R5 5600H GTX 1650 sistemde LoL 120 FPS veriyor

anil4845

Hectopat
Arkadaşlar selam Lenovo'nun Gaming laptopu var elimde ama aldığım FPS'ler hiç mantıklı değil. LoL'de bile 100-120 arası alıyorum en düşükte de böyle yüksekte de.

Özellikleri şöyle:

1650 ekran kartı
R5 5600H
8 GB RAM

Acaba RAM düşük diye mi böyle? Darboğaz mı var desem öyle bir şey de yok sanırım, ne yapabilirim?

Tek kanal RAM kullanmayın hocam 8 GB RAM'iniz bile olsa 4x2 şeklinde kullanın tek kanal FPS'i ciddi oranda etkiliyor bende de 1660 var 8 GB RAM olarak kullandığımda cidden FPS bayağı çakılıyor. Ekran kartınız ve işlemciniz güçlü 120FPS'i çerez yapar bir RAM'i 16 ya çekin bakalım.

Anladım hocam teşekkür ederim fps nin aynı kalmasıda mı ramden kaynaklı o zaman ?

RAM'den dedim direk ama bir LoL ayarlarınızı kontrol edin herhangi bir FPS kilitleme(vsnyc, Max FPS) filan var mı

RAM'den dedim direk ama bir LoL ayarlarınızı kontrol edin herhangi bir FPS kilitleme(vsnyc, Max FPS) filan var mı
vallaha hocam hepsi kapalı yok yani öyle bişi ben anlamıyom valoya girdim şimdi 120-100 arası alıyom fps düşürsemde yüksektede oynasam aynı deliricem :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…