R5 5600H GTX 1650 The Last of Us oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

vetenoa06

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600H GTX 1650 MOBİLE 16GB RAM
GTX 1650 Mobile 4 GB, 16 GB RAM, Ryzen 5 5600H Last of Us oynatır mı? En düşük ayarlarda FSR 3 vs. açarak kaç FPS alırım?

Hocam Lossless Scaling kullanarak oynarsınız muhtemelen. RX6600 FX8320 ile CPU odaklı ayarlar en düşükte gerisi Ultra-yüksek şekilde Lossless Scaling açarak 60FPS'te rahat rahat oynuyorum.

TLOU Part 1'in halihazırda FSR 3 desteği mevcut ki sen de belirtmişsin bunu. Düşük ayarların yanı sıra FSR Dengeli modda ve Kare Oluşturma açık bir şekilde 3. parti bir yazılıma gerek kalmadan rahat oynaman mümkün. Yetmezse de Lossless Scaling kullanırsın.

En son optimizasyon sorunlu oyundu diye hatırlıyorum. Düzeldiyse bilmiyorum da 50-60 FPS arası oynarsınız diye tahmin ediyorum düşük ayarda.

Hocam oyun çok ağır bir oyun 1650 Mobile ile oynayabileceğinizi düşünmüyorum ama denemekten zarar gelmez en kötü iade edersiniz.

Zamanında PS3'te oynamıştım tekrar oynayasım geldi dediğiniz gibi Lossless Scaling vs. kullanıp oynamayı deneyeceğim.

Zamanında PS3'te oynamıştım tekrar oynayasım geldi dediğiniz gibi Lossless Scaling vs. kullanıp oynamayı deneyeceğim.

Şimdi denedim hocam boşa FSR ile uğraşmayın oyun çok kötü gözüküyor FSR ile. Lossless Scaling kullanın rahatınıza bakın gecikme falan olmuyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…