Merhaba arkadaşlar, ben grafik tasarımı yapıyorum ve Adobe ps ,ae ,ai tarzı programlar kullanıyorum sizce bu işlemci beni götürür mü? Laptopun diğer bilgileri aşağıda var tek önemli konu işlemci değil tabii ki
İçinde rtx 3060 olan bir kart sizi hayli hayli götürür. Gerçi fotoğraf/video düzenleme işlerinde daha çok işlemci kullanılıyor diye biliyorum ama o da işinizde çok profesyonel değilseniz gayet yeterli olur
.
İçinde RTX 3060 olan bir kart sizi hayli hayli götürür. Gerçi fotoğraf/video düzenleme işlerinde daha çok işlemci kullanılıyor diye biliyorum ama o da işinizde çok profesyonel değilseniz gayet yeterli olur.
Ben daha çok işlemci tarafından yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü bu sistemde zayıf olarak gördüğüm tek konu işlemci, sizce bu işlemci bena iyi performans verir mi?
Ben daha çok işlemci tarafından yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü bu sistemde zayıf olarak gördüğüm tek konu işlemci, sizce bu işlemci bena iyi performans verir mi?
İşlemci zayıf değil hocam bunun eski nesli olan 4600h bile şu an çoğu işlemciyi tokatlar. Gayet iyi bir işlemci. Çekirdek sayısı olsun hızı olsun performans olsun çok güzel. Tabii bütçe varsa 5800h alın derim ama buna yetiyorsa bütçe gayet iyi. Gidip de 4 çekirdek işlemciye vereceğine buna verirsin rahat edersin. Eğer şüphe devam ediyorsa YouTube ve diğer platformlarda da bakabilirsin performansına.
İşlemci zayıf değil hocam bunun eski nesli olan 4600H bile şu an çoğu işlemciyi tokatlar. Gayet iyi bir işlemci. Çekirdek sayısı olsun hızı olsun performans olsun çok güzel. Tabii bütçe varsa 5800H alın derim ama buna yetiyorsa bütçe gayet iyi. Gidip de 4 çekirdek işlemciye vereceğine buna verirsin rahat edersin. Eğer şüphe devam ediyorsa YouTube ve diğer platformlarda da bakabilirsin performansına.
Sağ olun açıklayıcı oldu benim için. Yanlış anlamayın önceki yorumunuza eleştiri yapmadım, bu işlemcinin bana yeteceğinden emin olamadığım için açıklamanızı istedim. Sağ olun.
Sağ olun açıklayıcı oldu benim için. Yanlış anlamayın önceki yorumunuza eleştiri yapmadım, bu işlemcinin bana yeteceğinden emin olamadığım için açıklamanızı istedim. Sağ olun.