R5 5600H laptop için termal macun önerisi

Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3060 130W
İşlemci
R5 5600H
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır kullandığım MX4 var elimde ama artık memnun değilim. 2-3 ay sonra sıcaklıklar yükselmeye başlıyor, ilk değiştirdiğimde 80 derece civarında olan işlemci şu an 90-95'i görmeye başladı. Laptop için kullanabileceğim kolay pump-out yapmayacak koyu kıvamlı ve nispeten ucuz bir öneriye ihtiyacım var. MX6 düşünüyordum arkadaşım kullandığını ve işe yaradığını söyledi ama internette bolca kötü yorum var. Kryonaut için de kolay pump-out yapıyor deniliyor. Şimdiden teşekkürler.

MX-6 al uyguladım 3080ti ve 5900x e gerçekten başarılı bir ürün olduğunu sıcaklığa baktığımda gördüm. Yorumlara pek takılma.
Uygun diye mx-4 öneriyorum bazen ama mx-6 da gerçekten iyi. O söylediğin Kryonaut termal macuna çok yakın.

Bende de 5600H var çoğu oyunda 102 derece 35W civarı çalışıyor ama performansında bir kayıp olmuyor, ama tabii ki de bu durum beni de rahatsız ediyor termal macun sürseniz en fazla 3-5 derece falan düşer.

Bende de 5600H var çoğu oyunda 102 derece 35W civarı çalışıyor ama performansında bir kayıp olmuyor, ama tabii ki de bu durum beni de rahatsız ediyor termal macun sürseniz en fazla 3-5 derece falan düşer.

Ben tamamen açıp temizledim, 80 derecelere düşüyor ama kalıcı olmuyor. Sanırım 6-7 yıllık termal macun özelliğini yitiriyor ve biraz da pump-out oluyor her açtığımda. Şimdi 95 dereceleri görüyor. Anlık olarak bazen frekans kısabiliyor ve fan sesi rahatsız ediyor. Ne kadar az sıcaklık o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…