R5 5600H laptopta GameLoop PUBG Mobile kasıyor

Bilal_021

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. PUBG Mobile oynuyorum. 90 FPS veriyor ama kasıyor gibi. Mesela YouTuber'larda hiç kasma hissettirmiyor ama. Sistem özelliklerim;
Ryzen 5 5600H.
RTX 3050 Ti.
16 GB 3200MHz RAM.
100 Mbit internet(oyun içi 32ms)
Sanallaştırma etkin.
Oyun içi ekran kartı işlemci kullanımı-%30 civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. PUBG Mobile oynuyorum. 90 FPS veriyor ama kasıyor gibi. Mesela YouTuber'larda hiç kasma hissettirmiyor ama. Sistem özelliklerim;
Ryzen 5 5600H.
RTX 3050 Ti.
16 GB 3200MHz RAM.
100 Mbit internet(oyun içi 32ms)
Sanallaştırma etkin.
Oyun içi ekran kartı işlemci kullanımı-%30 civarı.
Görüntü oluşturucuyu değiştir. Ayrıca dpi ayarını düşürmeyi dene işlemcinin tüm çekirdeklerini ver ve akıcıda oyna. Zaten sisteminle alakasız bu emülator olduğu için akıcıda oynaman önemli. Rami tam olarak ver.

Görüntü oluşturucuyu değiştir. Ayrıca dpi ayarını düşürmeyi dene işlemcinin tüm çekirdeklerini ver ve akıcıda oyna. Zaten sisteminle alakasız bu emülator olduğu için akıcıda oynaman önemli. Rami tam olarak ver.
Zaten yapmışım.İşlemci 8 çekirdek ram 8gb verdim 12 gb kullanıyor oyunda

Zaten yapmışım.İşlemci 8 çekirdek ram 8gb verdim 12 gb kullanıyor oyunda
Kullanımlar düşük dicem PUBG mobile olduğu için emin olamıyorum. Nvidia denetim masasından yüksek performanslı nvdia işlemcisini seç ve program kısmından GameLoop veya PUBG mobile exe sini seç ve dene. Bir de mobile oynamak yerine steamde PUBG ücretsiz.

Kullanımlar düşük dicem PUBG mobile olduğu için emin olamıyorum. Nvidia denetim masasından yüksek performanslı nvdia işlemcisini seç ve program kısmından GameLoop veya PUBG mobile exe sini seç ve dene. Bir de mobile oynamak yerine steamde PUBG ücretsiz.
Zaten Nvidia ile çalışıyor oyun.Steam Pubg indiriyorum:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı