R5 5600H RTX 3050 Tom Clancy's Rainbow Six: Siege ''driver load error 1275'' hatası

İşletim sistemi
Windows 11

522223

Decapat
RAM
8 GB
Ekran kartı
RTX 3050 MOBILE 75 watt
Anakart
Acer
İşlemci
Ryzen 5 5600h
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'e giremiyorum bu hata ile ilk kez karşılaşıyorum ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.

1682432800582.png

(Başlığı yanlış yazdım hata kodu 1275)

BattlEye anti cheat yüklenmiyor hata bundan kaynaklı. Kaldırıp tekrar yükle.

Yükliüyorum hem manuel olarak hem de Steam dosya doğrulaması sırasında yüklüyor. Bir sistem korumasını devre dışı bırakmam gerektiğini söylüyor fakat tam olarak ne olduğunu bilmediğim için muhtemelen bir daha açamayacağım onu o yüzden kapata basmak istemiyorum açıkçası.

Yükliüyorum hem manuel olarak hem de Steam dosya doğrulaması sırasında yüklüyor. Bir sistem korumasını devre dışı bırakmam gerektiğini söylüyor fakat tam olarak ne olduğunu bilmediğim için muhtemelen bir daha açamayacağım onu o yüzden kapata basmak istemiyorum açıkçası.
Donanım tarafından zorlanan yığın koruması gibi birşey yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Son düzenleme:

Donanım tarafından zorlanan yığın koruması gibi bir şey yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Kapat ayarlardan açabilirsin sonra. Cihaz güvenliği > çekirdek yalıtım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı