Yavuz YIlmaz Megapat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #21 yapiz dedi: Sonuçlar normal ortalığı karıştırmaya gerek yok zaten 5600G ile hemen hemen aynı 5600 sadece cache daha fazla olduğu için daha performanslı Yoksa Single Core ile arasında pek fark yok. Genişletmek için tıkla... Peki dostum, acaba maximum performansı alabilmek için ne kadar yüklenmemiz lazım?
yapiz dedi: Sonuçlar normal ortalığı karıştırmaya gerek yok zaten 5600G ile hemen hemen aynı 5600 sadece cache daha fazla olduğu için daha performanslı Yoksa Single Core ile arasında pek fark yok. Genişletmek için tıkla... Peki dostum, acaba maximum performansı alabilmek için ne kadar yüklenmemiz lazım?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #22 Yavuz YIlmaz dedi: Peki dostum, acaba maximum performansı alabilmek için ne kadar yüklenmemiz lazım? Genişletmek için tıkla... Konuyu tam okuyamadım, soğutucu nedir ve kaç dereceye çıkıyor? Biraz da silikon piyangosu iyi çiplerde daha iyi değerler olabiliyor.
Yavuz YIlmaz dedi: Peki dostum, acaba maximum performansı alabilmek için ne kadar yüklenmemiz lazım? Genişletmek için tıkla... Konuyu tam okuyamadım, soğutucu nedir ve kaç dereceye çıkıyor? Biraz da silikon piyangosu iyi çiplerde daha iyi değerler olabiliyor.
Yavuz YIlmaz Megapat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #23 yapiz dedi: Konuyu tam okuyamadım, soğutucu nedir ve kaç dereceye çıkıyor? Biraz da silikon piyangosu iyi çiplerde daha iyi değerler olabiliyor. Genişletmek için tıkla... https://global.microless.com/product/xigmatek-windpower-wp-1266-en42388-intel-amd-all-at120-rainbow-pwm-fan-cpu-cooler-120-mm-en42388/ Bu soğutucuyu kullanıyorum. Stock olarak en yüksek 62'yi gördü, auto oc olarak max 72-76 oluyor.
yapiz dedi: Konuyu tam okuyamadım, soğutucu nedir ve kaç dereceye çıkıyor? Biraz da silikon piyangosu iyi çiplerde daha iyi değerler olabiliyor. Genişletmek için tıkla... https://global.microless.com/product/xigmatek-windpower-wp-1266-en42388-intel-amd-all-at120-rainbow-pwm-fan-cpu-cooler-120-mm-en42388/ Bu soğutucuyu kullanıyorum. Stock olarak en yüksek 62'yi gördü, auto oc olarak max 72-76 oluyor.