R5 5600'ün Valorant'ta 90 dereceye çıkması normal mi?

ssamo78

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarın işlemcisi YouTube'deki videosunda Valorant'ta 65 derece iken bende 85 90 derece aşırı ısınıyor. İşlemci Ryzen 5 5600.
Fazla da anlamıyorum müşteri temsilcisi CPU booster diye bir şey kapattırdı normal derecelere düştü ama performansım azaldı. Ben de normal halinde normal derecelerde olmasını istediğim için adamlar gönderin bakalım dediler. Sizce hava sıcaklıgındsn 85 90 görüp bu durumun normal olma şansı var mı? Ona göre göndereceğim.

Benedede 5 5600 var stok fan ise normal bazı oyunlarda 96 dereceyi bile gördüğü oluyor stok fan ile 105 dereceye kadar gideri var diyor AMD.

Benedede 5 5600 var stok fan ise normal bazı oyunlarda 96 dereceyi bile gördüğü oluyor stok fan ile 105 dereceye kadar gideri var diyor AMD.

Bende de stok fan var hocam 80'in üzerine çıkmıyor o sıcaklıklar tehlikeli

Anormal hocam aynisi bende de vardi undervolt yaptim 80 derece üstünü görmüyor 85in üstünde calismasi ilerleyen süreçte sıkıntı çıkarır.

Undervolt nedir hocam? Birde olduğum oda az hava alan sıcak bir oda onunla alakası olabilir mi?

Hocam sende de ve diğer arkadaştada aynısı oluyorsa bu normal değil mi o zaman

Farklı serin bir odada denedim 15 derece geriledi sanırım normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…