Çözüldü R5 5600X %100 kullanım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ilhami Yeşil

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem boşta, sadece masaüstünde bile %100 kullanım sergiliyor.
Bazen donmalar ve kasıntı falan da oluyor.

MSI Center kullanımı düşük gösteriyor fakat görev yöneticisi %100 gösteriyor.
İşlemci: Ryzen 5 5600X.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Format at kardeşim düzelir (virüslü veya miningli dosya indirdiğin için format at aksi takdirde donanımın ömrü kısalır ve performansı düşer).
Bilgisayara son zamanlarda korsan oyun veya uygulama indirdiysen ya mining yemişsindir, ya da virüs falan olabilir.

Format at kardeşim düzelir (virüslü veya miningli dosya indirdiğin için format at aksi takdirde donanımın ömrü kısalır ve performansı düşer).

Çözüm
Hiç bir zaman virüs programları %100 etkili değil. Format atın.

Mining olma olasılığı aşırı yüksek.
Isınma ne durumda? Takılmalar söz konusu mu? Kasmalar vb?

Mining olamaz ekran kartım yok çünkü idareten R7 240 kullanıyorum. Sıcaklık 45-65 arası kullanıma bağlı.

Bilgisayara son zamanlarda korsan oyun veya uygulama indirdiysen ya mining yemişsindir, ya da virüs falan olabilir.

Mining osla eğer R7 240 ne verir ki.
Genelde Steam ve Epic Games'den indiriyorum.

MSI'ın yazılımıyla alakalı bir sorun. Hangi özellik olduğunu hatırlamıyorum ama.

Ekleme: X-Boost yüklü mü? Ya da MSI Center üzerinden öyle bir özelliğe ulaşabiliyor musun?

İşlemci için Game Boost seçeneği mevcut.

Kanka klavye driveri niye bu kadar güç harcatsın saçmalık kapatıp baksana ona. Benzeri sorunu ekran kartım için yaşamıştım 0 sistemde başka bir yere kurduttum BIOS falan sıfırlandı düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…