- Makaleler
- 3
Kullanılır ama Şahin'e Ferrari motoru takmak gibi.İşlemciye ayıp olur diyorsunuz, kurduğunuz cümlenin anlamı bu ekran kartına bu işlemci kullanılmaz demek olmuyor mu?
Kullanılır ama Şahin'e Ferrari motoru takmak gibi.İşlemciye ayıp olur diyorsunuz, kurduğunuz cümlenin anlamı bu ekran kartına bu işlemci kullanılmaz demek olmuyor mu?
Ben konuyu okudum, o konuda kuşkun olmasın. Düşüncemi belli ettim, arkadaş 1.5 yıl diyor, az bir süre değil.
İşlemciyi 2. el 1600 AF yapıp 2. el RX 570/1650S bulunabilir.
Ben konuyu okudum, o konuda kuşkun olmasın. Düşüncemi belli ettim, arkadaş 1.5 yıl diyor, az bir süre değil.
Piyasanın durumu belli, düzgün bir ekran kartı almak için çok uzun süre para biriktirmek gerekiyor maalesef. Belirli bir maaşı olsa temel ihtiyaçlara gidiyor, harçık alsa az alacak. Yani 3-4 ay para biriktirse yine maksimum 1050 Ti gibi kartlar alabilecek.
Ben de onu dediğini idda etmiyorum zaten, para biriktirerek 2060-3060 seviyesi kartlar almak basit değil sonuçta.Ben git 1 ay çalış RTX 3090 al demedim, ülkenin durumu böyle maalesef ama 1.5 yıl az bir süre değil.
İşlemciye ayıp olur diyorsunuz, kurduğunuz cümlenin anlamı bu ekran kartına bu işlemci kullanılmaz demek olmuyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.