usta takdir edersin ki türkiyede yaşıyoruz ve şuan ekran kartları başta olmak üzere bir çok fiyat uçuşta dolar kuru sebebi ile . Bende işim gereği dolar gelecek elime ve o para ile almayı planlıyorum . 25 26 k civarında başka bir sistem öneriniz var mıdır monitör belirttiğim olmak şartı ile . ?
usta sistem güzel evet ama kur dolayısı ile fiyatlar ztn uçmuş bir durumda takdir edersiniz ki . Çoğu parçayı farklı farklı sitelerden araştırdım ve daha pahalı bir fiyat çıktı . Başka bir öneriniz var mıdır ?
usta takdir edersin ki türkiyede yaşıyoruz ve şuan ekran kartları başta olmak üzere bir çok fiyat uçuşta dolar kuru sebebi ile . Bende işim gereği dolar gelecek elime ve o para ile almayı planlıyorum . 25 26 k civarında başka bir sistem öneriniz var mıdır monitör belirttiğim olmak şartı ile . ?
usta sistem güzel evet ama kur dolayısı ile fiyatlar ztn uçmuş bir durumda takdir edersiniz ki . Çoğu parçayı farklı farklı sitelerden araştırdım ve daha pahalı bir fiyat çıktı . Başka bir öneriniz var mıdır ?
Sinerji Avior Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070Ti [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Helen Intel Core i5 11600K 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Atlas Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
ANNADENIZ-BUNE sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 3600 ve ASUS RTX 3060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Toplam 22.850 TL yapıyor ki bence ideal. Çok istersen kalan bütçeyle daha kaliteli bir anakart alıp kendin değiştirebilirsin veya 1 TB NVMe ekleyebilirsin üzerine.