Gyurox Kilopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 380 Çözümler 1 20 Kasım 2021 #91 sekobaba dedi: @Gyurox hocam bluetooth klavye bios nasıl girebilirim bilgin var mı Genişletmek için tıkla... bluetooth klavye kullanmadım daha önce farkını bilmiyorum. Ama bilgisayarı açıp ayarlardan biosa girebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan nasıl girebileceğini görebilirsin.
sekobaba dedi: @Gyurox hocam bluetooth klavye bios nasıl girebilirim bilgin var mı Genişletmek için tıkla... bluetooth klavye kullanmadım daha önce farkını bilmiyorum. Ama bilgisayarı açıp ayarlardan biosa girebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan nasıl girebileceğini görebilirsin.
S sekobaba Kilopat Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #92 eyvallah ama görmedi yine de teşekkür ederim
a5ghjkl785ds Megapat Katılım 17 Ağustos 2014 Mesajlar 133 24 Kasım 2021 #93 sekobaba dedi: 10 gün önce aldığım sistem 4.5k artı. RAM vs SSD yükseltmesi yapacaktım o dönem alacaktım indirimde 1500 TL tutuyordu şimdi 2500 TL tutuyor. Genişletmek için tıkla... İnanılmaz gerçekten ya. Umarım fiyatlar düzelir de istediğiniz yükseltmeleri yapabilirsiniz.
sekobaba dedi: 10 gün önce aldığım sistem 4.5k artı. RAM vs SSD yükseltmesi yapacaktım o dönem alacaktım indirimde 1500 TL tutuyordu şimdi 2500 TL tutuyor. Genişletmek için tıkla... İnanılmaz gerçekten ya. Umarım fiyatlar düzelir de istediğiniz yükseltmeleri yapabilirsiniz.