R5 5600X 3060 Ti sistem darboğaz yapar mı?

talha3442

Centipat
Daha fazla  
RTX 3060 Ti (ASUS)Ryzen 5 5600X (AMD)Fury Beast (Kingston) 2X 8 GB RAM450M anakart (ASUS) OC(Samsung) 1TB 3000/3500 yazma / okuma M.2 SSD650W +80 Bronze + kasa birlikteler daha ucuz (İtopya) 240Hz 0.5ms 27 inç AOC monitör.

Yanlış bilgi
RTX 3060 Ti (ASUS)Ryzen 5 5600X (AMD)Fury Beast (Kingston) 2X 8 GB RAM450M anakart (ASUS) OC(Samsung) 1TB 3000/3500 yazma / okuma M.2 SSD650W +80 Bronze + kasa birlikteler daha ucuz (İtopya) 240Hz 0.5ms 27 inç AOC monitör.

Hayır yapar ama çok az yani yapmaz kategorisine girebilir.

Hayır yapar ama çok az yani yapmaz kategorisine girebilir.

Arkadaşlar yapar ama çok az dememe rağmen ne anladnıız darboğaz oranı 2.7 olduğu için çok az yapıyor bu da darboğaza girmez zaten açıklamama rağmen hala yanlış bilgi?

Arkadaşlar yapar ama çok az dememe rağmen ne anladnıız darboğaz oranı 2.7 olduğu için çok az yapıyor bu da darboğaza girmez zaten açıklamama rağmen hala yanlış bilgi?

Yanı yapmaz kanka ben tam bilgi verdim hatta yanlış bilgi olmuş.

Hayir yapar kismindan yedin yanlis bilgiyi.

Hayir yapar kismindan yedin yanlis bilgiyi.
sadece kelimeye ve cümlenin başına bakmak yanlış cümlenin tamamına bakın lütfen modlarada sesleniyorum 2.7 oranla yapıyor lütfen akıl ve mantık var

sadece kelimeye ve cümlenin başına bakmak yanlış cümlenin tamamına bakın lütfen modlarada sesleniyorum 2.7 oranla yapıyor lütfen akıl ve mantık var
(!) isareti koysan bu kadar linc yemezdin.

Tamam evet yapsa yapsa az yapar ama niye hayir yapar diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…