R5 5600X 4.2 GHz üzerine çıkmıyor

Selim01

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci :C
Forumda gördüğüm PBO ayarları yaptım ama 4.2 GHz üstüne çıkamadım. Acaba yapılması gereken başka ayar var mı?

Anakartım: ASUS TUF Gaming B550-Plus Wi-Fi II.
Sıvı soğutucu kullanıyorum ve genelde 50 derece üzerine çıkmıyor.

Rehberime bakar mısınız?

Hocam konuyla alakasız ama aynı işlemci ekran kartı bende de var konularımda görebilirsin oyunlarda özellikle PUBG'de ekran kartı asla kullanılmıyor işlemci hep %100 kullanımda sende de öyle mi?

Hocam konuyla alakasız ama aynı işlemci ekran kartı bende de var konularımda görebilirsin oyunlarda özellikle PUBG'de ekran kartı asla kullanılmıyor işlemci hep %100 kullanımda sende de öyle mi?

Genelde tam tersi oluyor GPU %99 CPU %70

Rehberinizdeki videoları daha önce zaten izlemiştim. Genel olarak baktım ama ne yapmam gerektiğini pek anlamadım.

Temel saati 3.7'de bırakın, eğer bunu game mode falan açarak yaptıysanız kapatın ve oyunlarda değil Cinebench'de test edin. Her daim 4.8 GHz çekecek diye bir şey yok, bunu en iyi Cinebench testlerinde anlarsınız.

Temel saati 3.7'de bırakın, eğer bunu game mode falan açarak yaptıysanız kapatın ve oyunlarda değil Cinebench'de test edin. Her daim 4.8 GHz çekecek diye bir şey yok, bunu en iyi Cinebench testlerinde anlarsınız.

Cinebench R23'te test ettim en fazla 65 derece gördü. Temel saati ellediğimi hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…