R5 5600X 4060 sistem 23.700₺'ye alınır mı?

Neyi karşılaştırıyosun kardeşim 2 FPS için mi alacak kullanım değerlerine de bakabilirsin.

Neyi karşılaştırıyosun kardeşim 2 FPS için mi alacak kullanım değerlerine de bakabilirsin.

Bende bunun için buraya sorma gereksinimi duydum çünkü bu sistemi en az 6 7 yıl yükseltmeden kullanacağım hangisi daha ileri dönük olur diye karar veremedim

İşlemci ve kasayı attığıklarım ile değiştirip alabilirsin.

Bende bunun için buraya sorma gereksinimi duydum çünkü bu sistemi en az 6 7 yıl yükseltmeden kullanacağım hangisi daha ileri dönük olur diye karar veremedim.

Attığın sistem iyi bir tek ekran kartı 8 GB fakat ileride değişebilirsin şu anki oyunları oynarsın hocam.

Attığın sistem iyi bir tek ekran kartı 8 GB fakat ileride değişebilirsin şu anki oyunları oynarsın hocam.

4K serisi daha yeni olduğu için DLSS desteği vs. ile biraz daha uzun götürür diye düşünüyorum zaten triple a yüksek gereksinimli oyunlar oynayacağımı sanmıyorum asetto ETS 2 BeamNG tarzı simülasyona dayalı oyunlar daha çok ilgimi çekiyor

12400f 4060 sistemi alın.5600x ile aynı performansta ama daha ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…