totra_proska
Hectopat
Daha fazla
Kazıklanırsın.mağazadan bileşenleri bilgisayarı iyi anlayan biriyle toplayacam mantıklı mı?
Ben aslında şöyle yapacağım mağazadan bileşenleri bilgisayarı iyi anlayan biriyle toplayacağım mantıklı mı?
Monitöre kalan bütçe nedir?@BerkayZ87 @ardacanci Monitörü de bu hocalarımdan biri önerir....METE-VERSE II / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
METE-VERSE II Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
12 bin. @BerkayZ87Monitöre kalan bütçe nedir?
Konunun detayına bakmadım, sadece 12K monitör önerisi dediğin için ona göre öneri yapacağım. Sistem önerisi konularına bakmıyorum artık.12 bin. @BerkayZ87
Bugün bilgisayardan iyi anlayan biriyle vatana gittim adamla beraber bilgisayardan topladım Intel core i 5 13600kf rtx 4070 li sistemi bana 35 bin TL ye topladı o 5 bin TL yede monitör alcam monitör de Asus tuf gaming 23.7 165 hz bana yeter zatenKazıklanırsın.
Ordaki çalışan hangi parçada stok varsa onu satmaya çalışır, iyi mi kötü mü diye bakmaz.
Sana tavisyem bütçeni yaz konu aç, en iyi sistemleri atarlar.
Hocam ama baktım.buna içindeki ssd sıvı soğutma ram markaları pek de iyi değil işlemci ve ekran kartı iyi ama öbürlerin markaları kaliteli olsa okeyim@BerkayZ87 @ardacanci Monitörü de bu hocalarımdan biri önerir....METE-VERSE II / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
METE-VERSE II Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr