R5 5600X 6800 XT sistem nasıldır?

BenJJamin

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir kasa oluşturdum kafamda, herhangi bir hatası, eksiği veya fazlası var mı diye göz atar mısınız?

2X Kingston Fury Beast KF436C17BB/8 8GB (1x8GB) DDR4 3600MHz CL17 Siyah Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com

Şimdiden teşekkürler.

Ne bunun toplam fiyatı hocam? Bütçen nedir? Bütçeye monitör dahil mi?

Ha şunu da ekleyeyim. R5 5600 al, X modeline para verme. Ayrıca sıvı soğutucuya gerek yok.

Bunun fiyatı 27.5k'ya denk geliyor, bütçem ise açıkçası güzel bir kasa toplayabilirsem 27-28k ideal gibi duruyor. Kullandığım monitör var BenQ marka ihtiyahacım yok o yüzden.

Bunun fiyatı 27.5k'ya denk geliyor, bütçem ise açıkçası güzel bir kasa toplayabilirsem 27-28k ideal gibi duruyor. Kullandığım monitör var BenQ marka ihtiyahacım yok o yüzden.

30K civarına yükseltirsen sıfır 4070 toplanır. Şansın var mı?

30K civarına yükseltirsen sıfır 4070 toplanır. Şansın var mı?
Dediğin gibi sıvı soğutucuyu çıkarıp işlemciyi de r5 5600 yaptım. Anakartta gözüme biraz pahalı gözüktü onu da şununla değiştim;

Son fiyat 22.875 oldu. Gayet güzel bi' fiyat benim için 30k biraz fazla kaçıyor. Fakat 30k'lık 4070li sistemi atarsan inceleyebilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…