Şu anda 24" FHD monitör kullanıyorum. 2K 27" monitöre geçmek istiyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Sizce gözü yorar mı FPS'de, geçmeye değer mi? Eğer değer derseniz F/P şekilde en uygunlarından IPS olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
Şu anda 24" FHD monitör kullanıyorum. 2K 27" monitöre geçmek istiyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Sizce gözü yorar mı FPS'de, geçmeye değer mi? Eğer değer derseniz F/P şekilde en uygunlarından IPS olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
Rekabetçi oyunlar için 27 inch bence mantıklı değil göz yorması değil de bakış açınız genişler 24 inch te ekrana daha çok hakim oluyorsunuz ama 2K ya geçmek özellikle hikayeli oyunlarda çok hoşunuza gidecektir kısacası rekabetçi oyunlar önemli ise ekran büyütmenizi önermem ancak her ikisini de oynayacağım diyorsanız 27 inch 2K gayet mantıklı.