ysngemrm Yoctopat Katılım 3 Kasım 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:52 #11 @Ege Altunay oyunu akıcı oynamak için 300+FPS gerekiyor diye biliyorum çok anlamıyorum açıkcası o yüzden sordum teşekkür ediyorum cevaplarınız için
@Ege Altunay oyunu akıcı oynamak için 300+FPS gerekiyor diye biliyorum çok anlamıyorum açıkcası o yüzden sordum teşekkür ediyorum cevaplarınız için
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.524 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:53 #12 ysngemrm dedi: @Ege Altunay oyunu akıcı oynamak için 300+FPS gerekiyor diye biliyorum çok anlamıyorum açıkcası o yüzden sordum teşekkür ediyorum cevaplarınız için Genişletmek için tıkla... Yok hocam siz o sistemle her türlü akıcı şekilde oynayabilirsiniz merak etmeyin.
ysngemrm dedi: @Ege Altunay oyunu akıcı oynamak için 300+FPS gerekiyor diye biliyorum çok anlamıyorum açıkcası o yüzden sordum teşekkür ediyorum cevaplarınız için Genişletmek için tıkla... Yok hocam siz o sistemle her türlü akıcı şekilde oynayabilirsiniz merak etmeyin.
ysngemrm Yoctopat Katılım 3 Kasım 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:54 #13 @Ege Altunay teşekkür ederim
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.524 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:54 #14 ysngemrm dedi: @Ege Altunay teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek.