- RAM
- Apacher Panther Cl 16 3200
- Ekran kartı
- Intel Arc A750
- Anakart
- Asrock B550 hdv
- İşlemci
- Ryzen 5 5600X
Merhaba, tuhaf bir problem yaşıyorum. Rust isimli oyuna girdiğimde oyun menüsünde sekmelere tıklarken ya da hiçbir şeye tıklamadan bir sunucuya girdikten sonra menüyü açmak için ESC'ye bastığım anda PC resetliyor ama geri açılmıyor. Siyah ekranda kalıyor. 30 saniye sonra falan kilitleniyor. Menüyü açmadığımda tuhaf şekilde problem yaşamıyorum. Herhangi bir ısınma problemi de bulunmamakta ekran kartı 65-70
İşlemci 55-65 derece sıcaklıkta çalışıyor. Yabancı forumlarda BIOS güncelleme önerilmiş yaptım bir değişiklik olmadı, format attım yine değişmedi. 1.5 yıldır böyle bir problemim yoktu son 2 gündür başladı. Rust haricinde, CS 2, God of War vs 4-5 farklı oyunu saatlerce denedim ne resetleme ne de başka problem yaşamıyorum. Çözüm önerisi olan var mı?
İşlemci 55-65 derece sıcaklıkta çalışıyor. Yabancı forumlarda BIOS güncelleme önerilmiş yaptım bir değişiklik olmadı, format attım yine değişmedi. 1.5 yıldır böyle bir problemim yoktu son 2 gündür başladı. Rust haricinde, CS 2, God of War vs 4-5 farklı oyunu saatlerce denedim ne resetleme ne de başka problem yaşamıyorum. Çözüm önerisi olan var mı?